//Add More external stylesheets Encoding Decoding Free : Ισχυρή εφαρμογή κωδικοποίησης αρχείων



Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Encoding Decoding Free : Ισχυρή εφαρμογή κωδικοποίησης αρχείων

read

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή για τον υπολογιστή σας που σας επιτρέπει να κωδικοποιείτε και να αποκωδικοποιείτε αρχεία, τότε η εφαρμογή Encoding Decoding Free για Windows είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει μια εύκολη και αποτελεσματική λύση για την προστασία των αρχείων σας με κωδικοποίηση.

Η Encoding Decoding Free είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τα Windows που σας επιτρέπει να κωδικοποιείτε και να αποκωδικοποιείτε αρχεία με έναν απλό τρόπο. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να προστατεύσετε τα προσωπικά σας αρχεία από αδειοδότηση, επιτρέποντάς σας να τα αποθηκεύσετε με ασφάλεια και να τα μοιραστείτε με άλλους μόνο αν το επιθυμείτε.

Απλά επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να κωδικοποιήσετε ή να αποκωδικοποιήσετε, επιλέξτε τον αλγόριθμο κωδικοποίησης και καθορίστε έναν κωδικό πρόσβασης. Η εφαρμογή υποστηρίζει διάφορους αλγορίθμους κωδικοποίησης, όπως το AES, το DES, το RSA και άλλους, προσφέροντάς σας μια ευρεία γκάμα επιλογών για την προστασία των αρχείων σας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της  εφαρμογής είναι η ταχύτητα της. Ειναι σχεδιασμένη για να εκτελεί τις λειτουργίες κωδικοποίησης και αποκωδικοποίησης με μεγάλη ταχύτητα, εξασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα χάσετε πολύ χρόνο κατά την επεξεργασία των αρχείων σας.

Επιπλέον, μπορείτε να κωδικοποιήσετε και να αποκωδικοποιήσετε κείμενο, όχι μόνο αρχεία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κρυπτογραφήσετε ευαίσθητες πληροφορίες σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε μια συνομιλία σε απευθείας σύνδεση, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στην επικοινωνία σας.

ΒΗΜΑΤΑ

1

Τρέξτε την εφαρμογή και επιλέξτε από το μενού File-Open και διαλέξτε το αρχείο που θέλετε να κρυπτογραφήσετε. Εναλλακτικά σύρτε το αρχείο μέσα στο μενού της εφαρμογής.



2
Επιλέξτε το βαθμό κρυπτογράφησης και παράλληλα βάλτε στα αντίστοιχα πεδία ένα ισχυρό κωδικό. Πληκτρολογώντας το κωδικό θα βλέπετε στα αριστερά του μενού της εφαρμογής και το πόσο δυνατός, οι αδύναμοι κωδικοί εμφανίζουν μία κόκκινη μπάρα, οι μέτριοι μία κίτρινη, και οι πολύ καλοί και δυνατοί κωδικοί πράσινη. Φροντίστε λοιπόν να βάλετε ένα πολύ καλό κωδικό και πατήστε O.K

3
Ο συνολικός χρόνος κρυπτογράφησης είναι ανάλογος με το μέγεθος του προς κρυπτογράφηση αρχείου, του είδους της κρυπτογράφησης αλλά και της επεξεργαστικής δύναμης του υπολογιστή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Προσέξτε να μην ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης, διαφορετικά δεν θα είστε θέση να αποκωδικοποιήσετε τα κρυπτογραφημένα αρχεία σας. 

Συνοψίζοντας, είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για όσους χρειάζονται έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να κωδικοποιήσουν και να αποκωδικοποιήσουν αρχεία και κείμενο..
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Encoding Decoding Free


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .