//Add More external stylesheets PC Benchmark : Ελέγξτε την απόδοση του υπολογιστή σας



Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

PC Benchmark : Ελέγξτε την απόδοση του υπολογιστή σας

read

Από την εργασία μας και την ψυχαγωγία μας μέχρι τις αγορές μας και την κοινωνική μας ζωή, οι υπολογιστές μας αναλαμβάνουν ολοένα και περισσότερες λειτουργίες. Ωστόσο, πόσο καλά γνωρίζουμε την πραγματική ισχύ του υπολογιστή μας; Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε το PC Benchmark, ένα εργαλείο που μπορεί να μας βοηθήσει να αποκαλύψουμε την απόδοση  του υπολογιστή μας.

Είναι μια δωρεάν εφαρμογή  που χρησιμοποιείται για να μετρήσει την απόδοση του υπολογιστή σε διάφορους τομείς. Εκτελεί δοκιμές στο υλικό του υπολογιστή όπως στον επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, μνήμη και σκληρός δίσκο, και συγκρίνει τα αποτελέσματα με τις τυπικές τιμές για να καθορίσει την απόδοση του υπολογιστή σε σχέση με άλλους υπολογιστές.

Κάντε κλικ στο κουμπί "Εκτέλεση Ελέγχου Απόδοσης" και θα ξεκινήσει αυτόματα τις δοκιμές και θα σας παρουσιάσει τα αποτελέσματα μετά από λίγα λεπτά. 

Συνοψίζοντας, είναι μια ελαφριά εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να σαρώσετε τον υπολογιστή σας ώστε να διαπιστώσετε αν αυτός λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!