//Add More external stylesheets

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Soundstage 2020 : Μετατρέψτε τα ακουστικά σας σε ένα σύστημα πολυκάναλου ήχου

read

Ψάχνετε τρόπους να ακούσετε πολυκάναλο ήχο μέσω των ακουστικών του υπολογιστή σας; Και όμως, μπορείτε πολύ εύκολα να το κάνετε, απολύτως δωρεάν,  με το Ashampoo Soundstage Pro 2020. Το λογισμικό μετατρέπει τον υπάρχοντα ήχο από 5.1, 6.1 και 7.1 άμεσα σε binaural στερεοφωνικά και το στέλνει στα ακουστικά σας, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε πραγματική εμπειρία πολυκάναλου ήχου χωρίς ακριβό εξοπλισμό.

Είτε παρακολουθείτε ταινίες, ακούτε μουσική, είτε παίζετε τρισδιάστατα παιχνίδια, το Ashampoo Soundstage Pro 2020 προσφέρει μια πολύ καλή εμπειρία ήχου συγκρίσιμη με αυτή ενός πραγματικού συστήματος πολυκάναλου ήχου και με προσαρμόσιμες ρυθμίσεις για καλύτερα αποτελέσματα .

Επιπλέον, οι ενσωματωμένες προεπιλογές για διάφορα ακουστικά παρέχουν τις βέλτιστες ρυθμίσεις άμεσα για δημοφιλή μοντέλα. Υπάρχει επίσης μια φιλική προς τα παιχνίδια λειτουργία που προσθέτει ευρυχωρία στους ήχους  χωρίς να μπερδεύει τον αυθεντικό ήχο. Τέλος, ακόμη και ο στερεοφωνικός ήχος βελτιώνεται αισθητά χάρη στα εικονικά μεγάφωνα.

Για να ενεργοποιήσετε το Soundstage 2020, πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό χρήστη στον ιστότοπο του κατασκευαστή (ή να συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό) - προκειμένου να αποκτήσετε το δωρεάν κλειδί άδειας χρήσης.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .