PhotoSpills Collage Creator : Δημιουργήστε εντυπωσιακά κολλάζ



Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

PhotoSpills Collage Creator : Δημιουργήστε εντυπωσιακά κολλάζ

read

Το PhotoSpills Collage Creator είναι ένα λογισμικό σχεδιασμένο για να δίνει τη δυνατότητα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους να δημιουργούν προσαρμοσμένα κολλάζ με ευκολία. Χρησιμοποιώντας το PhotoSpills, μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά προκαθορισμένων διατάξεων ή να δημιουργήσετε τις δικές σας συνθέσεις.

Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του είναι η ικανότητα να ενσωματώνει πολλαπλές εικόνες σε ένα συνεκτικό κολλάζ.  Επιπλέον, διαθέτει  μια ευρεία γκάμα από εργαλεία προσαρμογής, όπως φίλτρα, εφέ και πλαίσια. 

Επιλέξτε την τοποθέτηση κάθε εικόνας, το μέγεθος και την περιστροφή της, προσφέροντας έτσι μια πραγματικά προσαρμοσμένη εμπειρία. Φανταστείτε μια αφίσα κολλάζ από τις τελευταίες διακοπές σας ή ένα κολλάζ των παιδιών σας ή τις πιo αγαπημένες φωτογραφίες από ένα πάρτι μια βραδιά διασκέδασης κ,λ.π. 

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποθηκεύσετε τις αναμνήσεις σας. Απλά επιλέξτε ένα σχέδιο, προσθέστε τις φωτογραφίες σας και αφήστε τα υπόλοιπα στο λογισμικό. 

Για να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα το κολλάζ σας, τρέξτε την εφαρμογή και επιλέξτε από το μενού, Quick Spill, στην επόμενη καρτέλα, βρείτε τη διαδρομή που έχετε αποθηκεύσει τις φωτογραφίες που θέλετε να κάνετε κολλάζ, είτε σε κάποια φάκελο, είτε μεμονωμένα επιλέγοντάς τις μια - μια και πατήστε ΟΚ, από εκεί και μετά ΄΄ παίξτε΄΄ με τις ρυθμίσεις τις εφαρμογής και φτιάξτε το κολλάζ που επιθυμείτε όπως ακριβώς θέλετε. 

Το πρόγραμμα διατίθεται εντελώς δωρεάν αλλά για να ξεδιπλώσετε τις δυνατότητές του θα πρέπει κάνετε μία απλή εγγραφή όπου θα σας δοθεί ο κωδικός ώστε να το ενεργοποιήσετε για πάντα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PhotoSpills Collage Creator

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!