//Add More external stylesheets Tester USB Flash Drive : Ελέγξτε SD, CF, USB flash drives για κατεστραμμένους τομείς



Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Tester USB Flash Drive : Ελέγξτε SD, CF, USB flash drives για κατεστραμμένους τομείς

read

Το Tester USB Flash Drive είναι μία απλή-χρηστική εφαρμογή που σας επιτρέπει τη δοκιμή οποιουδήποτε αφαιρουμένου μέσου συμπεριλαμβανομένων των SD, CF, USB flash drives για κατεστραμμένους ή ασταθείς τομείς.

Ιδιαίτερα χρήσιμο για να δοκιμάσετε στικάκια με πλασματικά μεγέθη που συχνά παρατηρούνται σε μονάδες flash USB χαμηλής ποιότητας. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη μονάδα ελέγχου και να επιλέξετε το τέστ που επιθυμείτε και που περιλαμβάνει απλή εγγραφή, διάβασμα και εγγραφή διάβασμα και σύγκριση που είναι το πιο πλήρες και, στη συνέχεια, ξεκινήστε τη διαδικασία.

Η  μπάρα στο κάτω μέρος θα εμφανίσει μια γραφική αναπαράσταση των περασμάτων, όπου με διαφορετικά χρώματα αναπαριστάται η επιτυχία ή αποτυχία εγγραφής ή η αποτυχία της ανάγνωσης.

Καλό θα είναι, να τσεκάρετε το κουτάκι της επιλογής εγγραφής αρχείου καταγραφής για να δείτε στο τέλος την πιθανή λίστα σφαλμάτων σε ένα αρχείο κειμένου.   Θα χρειαστεί να το τρέξετε με δικαιώματα διαχειριστή. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Tester USB Flash Drive


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .