//Add More external stylesheets S10 RedEyes : Επιδιορθώστε το ΄΄φαινόμενο΄΄ κόκκινα μάτια στις φωτογραφίες σας



Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

S10 RedEyes : Επιδιορθώστε το ΄΄φαινόμενο΄΄ κόκκινα μάτια στις φωτογραφίες σας

read

Επιδιορθώστε τα κόκκινα μάτια στις ψηφιακές φωτογραφίες σας εύκολα με το S10 RedEyes, πρόκειται για έν  λογισμικό αφαίρεσης κόκκινων ματιών που λειτουργεί και ως γενικός επεξεργαστής φωτογραφιών.

Το S10 RedEyes είναι απλό στη χρήση, παράγει πιο φυσική εμφάνιση και παρέχει καλύτερο έλεγχο από τα περισσότερα προγράμματα στην αγορά.

Σε άλλα προγράμματα συνήθως πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ορθογώνιο για να επιλέξετε το κόκκινο μάτι, αλλά το S10 RedEyes χρησιμοποιεί μια πολύ πιο φυσική, κυκλική περιοχή επιλογής που μπορείτε να τη ρυθμίσετε για να ταιριάζει με το σχήμα του κόκκινου ματιού χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα - / + (κατά τη διάρκεια και μετά την επιλογή).

Απλά, ανοίξτε μια φωτογραφία στο S10 RedEyes, κάντε κλικ σε ένα κόκκινο μάτι (ή δεξιά ανάμεσα στα μάτια, αν και τα δύο είναι κόκκινα) και εμφανίζεται το παράθυρο "Fix Red Eyes" (δείτε το σχήμα δεξιά) με μια μεγεθυμένη όψη και χειριστήρια για περαιτέρω μεγέθυνση / σμίκρυνση ανάλογα με τις ανάγκες. Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ και κρατήστε πατημένο το ποντίκι για να επιλέξετε την ακριβή περιοχή που θέλετε να διορθώσετε.

Σημείωση: Αφού ανοίξετε τη φωτογραφία, βεβαιωθείτε πρώτα ότι βρίσκεστε στο "Fix Red Eyes Mode" (υποδεικνύεται από το δείκτη του ποντικιού του μεγεθυντικού φακού όταν βρίσκεστε πάνω από τη φωτογραφία).

Μπορείτε να μεταβείτε σε αυτήν τη λειτουργία είτε μέσω της γραμμής εργαλείων, του μενού επεξεργασία ή του αναδυόμενου μενού του δεξιού κλικ της φωτογραφίας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 
 Κατεβάστε   την εφαρμογή S10 RedEyes 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .