Dead Pixel Tester : Επισκευάστε τα κολλημένα Pixels στην οθόνη σας



Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Dead Pixel Tester : Επισκευάστε τα κολλημένα Pixels στην οθόνη σας

read

Το DeadPix είναι μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε εικονοστοιχεία που έχουν κολλήσει στην οθόνη σας. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης ή να κατεβάσετε τη φορητή έκδοση εντελώς δωρεάν! 

Μπορεί να διορθώσει κολλημένα εικονοστοιχεία με γρήγορο κύκλο της τιμής χρώματος του κολλημένου εικονοστοιχείου. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτό το εργαλείο δεν παρέχει ποσοστό επιτυχίας 100%. 

Ξεκινήστε πατώντας το πρώτο START επιλέγοντας ένα - ένα τα χρώματα  και παρατηρήστε σε ποιο σημείο της οθόνης σας υπάρχει το πρόβλημα (για να βγείτε πατήστε ESC), τώρα στην περίπτωση που βρείτε κάποιο προβληματικό Pixel πατήστε στο δεύτερο START και μεταφέρετε το παράθυρο με τα χρώματα που αναβοσβήνουν στο σημείο με το προβληματικό Pixel. 

Αφήστε το κάποιο χρόνο να λειτουργήσει, τώρα αν όλα έχουν πάει καλά το πρόβλημα θα έχει επιδιορθωθεί. Για να δουλέψει η εφαρμογή σωστά τρέξτε τη με δικαιώματα διαχειριστή.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Dead Pixel Tester

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .