//Add More external stylesheets Text Editor Pro : Ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας κειμένου



Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Text Editor Pro : Ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας κειμένου

read

Ευέλικτο λογισμικό που  διαθέτει, ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και εργαλείων που το καθιστούν κατάλληλο για διάφορες εργασίες επεξεργασίας κειμένου.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Text Editor Pro είναι η εκτεταμένη γλωσσική του υποστήριξη. Υποστηρίζει πάνω από 50 γλώσσες προγραμματισμού, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για προγραμματιστές . Παρέχει επισήμανση σύνταξης, και αυτόματη συμπλήρωση για διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού, γεγονός που ενισχύει την παραγωγικότητα και διευκολύνει την κωδικοποίηση.

Οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν την εμφάνιση του επεξεργαστή επιλέγοντας από διάφορα θέματα και συνδυασμούς χρωμάτων. Υποστηρίζει πολλές καρτέλες, επιτρέποντας στους χρήστες να εργάζονται σε πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Το λογισμικό παρέχει επίσης προβολή διαίρεσης οθόνης, επιτρέποντας στους χρήστες να συγκρίνουν και να επεξεργάζονται δύο αρχεία δίπλα-δίπλα.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Text Editor Pro είναι η ισχυρή λειτουργία αναζήτησης και αντικατάστασης. Υποστηρίζει κανονικές εκφράσεις, καθιστώντας εύκολη την εύρεση και αντικατάσταση συγκεκριμένων μοτίβων ή κειμένου σε ένα έγγραφο. Προσφέρει επίσης μια δυνατότητα αναζήτησης και αντικατάστασης σε αρχεία, επιτρέποντας στους χρήστες να αναζητούν συγκεκριμένο κείμενο σε πολλά αρχεία και καταλόγους.

Περιλαμβάνει μια ποικιλία εργαλείων για τη βελτίωση της παραγωγικότητας. Διαθέτει έναν ενσωματωμένο εξερευνητή αρχείων που επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται και να διαχειρίζονται αρχεία και φακέλους μέσα στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Παρέχει επίσης μια βιβλιοθήκη αποσπασμάτων κώδικα, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύουν και να επαναχρησιμοποιούν αποσπάσματα κώδικα που χρησιμοποιούνται συνήθως. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργίες ορθογραφικού ελέγχου, καταμέτρησης λέξεων και ταξινόμησης γραμμών.

Επιπλέον, το Text Editor Pro υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων, όπως απλό κείμενο, HTML, XML, CSS, JavaScript και άλλα. Παρέχει επιλογές επικύρωσης σύνταξης και μορφοποίησης για διαφορετικούς τύπους αρχείων, διασφαλίζοντας την ακρίβεια και τη συνέπεια του κώδικα.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο λογισμικό επεξεργασίας κειμένου που διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και εργαλείων, κατάλληλο για προγραμματιστές,  συγγραφείς και οποιονδήποτε αλλο χρειάζεται έναν ισχυρό και προσαρμόσιμο επεξεργαστή κειμένου.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Text Editor Pro


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!