//Add More external stylesheets Panopreter : Διαβάστε και αποθηκεύστε σε ήχο κείμενο στον υπολογιστή σας



Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Panopreter : Διαβάστε και αποθηκεύστε σε ήχο κείμενο στον υπολογιστή σας

read

Στην εποχή της ψηφιακής πληροφορίας, οι τεχνολογίες που διευκολύνουν την πρόσβαση και την αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο είναι αναγκαίες. Μία τέτοια τεχνολογία είναι η Panopreter, μια εφαρμογή που μετατρέπει το κείμενο σε ομιλία, επιτρέποντας στους χρήστες να ακούνε τα γραπτά τους αντί να τα διαβάζουν. Μπορεί να διαβάσει οποιοδήποτε κείμενο, και υποστηρίζει την ανάγνωση του κειμένου που επιλέξατε σε οποιοδήποτε άλλο παράθυρο

Υποστηρίζει, πληθώρα φωνητικών προφίλ και μορφών αρχείων, κάνοντας την ιδανική για προσωπική, εκπαιδευτική ή επαγγελματική χρήση. Χρήστες με δυσλεξία ή άλλες μορφές μαθησιακών δυσκολιών μπορούν να ωφεληθούν από την ακρόαση των κειμένων αντί της ανάγνωσής τους. Επιπλέον, άτομα με προβλήματα όρασης ή ηλικιωμένοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα  στην ανάγνωση μπορούν να επωφεληθούν από την ομιλία ως μέσο πρόσβασης στο γραπτό λόγο.

Επιπρόσθετα, είναι ένα εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητα σας. Επαγγελματίες που περνούν πολλές ώρες διαβάζοντας έγγραφα ή αναφορές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να ακούσουν το περιεχόμενο καθώς εκτελούν άλλες εργασίες, 

Διαβάζει κάθε κείμενο δυνατά με φυσικές φωνές, διαβάζει δυνατά αρχεία σε διάφορες μορφές, μετατρέπει το κείμενο σε αρχεία ήχου mp3, wav, ogg και flac. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν απεριόριστο κείμενο σε ομιλία και αρχεία ήχου με αυτό. Το λογισμικό εκτελείται αυτόνομα στον υπολογιστή, δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο,

Τα Windows 10 και 11 έρχονται με δεκάδες φωνές κειμένου σε ομιλία σε διαφορετικές γλώσσες, οπότε μπορείτε να κατεβάσετε τις φωνές σύνθεσης ομιλίας εγκαθιστώντας τα αντίστοιχα πακέτα γλωσσών. Στα δε Windows 8 ή 8.1, υπάρχουν τρεις διαθέσιμες φωνές κειμένου σε ομιλία.

Πέραν του λογισμικού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά τις επεκτάσεις κειμένου σε ομιλία για Chrome και Firefox που διατίθενται για το σκοπό αυτό. Οι δύο επεκτάσεις είναι προαιρετικά στοιχεία του λογισμικού κειμένου σε ομιλία και διαβάζουν το κείμενο στις ιστοσελίδες που ανοίγουν στα προγράμματα περιήγησης ιστού Chrome και Firefox.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι η δωρεάν εφαρμογή περιλαμβάνει τις βασικές λειτουργίες ανάγνωσης και αποθήκευσης σε ήχο των κειμένων σας, η δε επαγγελματική διαθέτει ακόμη περισσότερες δυνατότητες.

Επιπλέον, μετατρέπει το κείμενο σε αρχεία ήχου mp3, wav, ogg και flac, ώστε να μπορείτε να ακούσετε τα αρχεία ήχου αργότερα. Το λογισμικό εκτελείται τοπικά στον υπολογιστή σας, έτσι, τα δεδομένα του κειμένου σας δεν θα αποσταλούν μέσω διαδικτύου.

Εν κατακλείδι, η Panopreter αποτελεί μια σημαντική καινοτομία στον τομέα της τεχνολογίας μετατροπής κειμένου σε ομιλία και αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες και οποιονδήποτε χρειάζεται ένα αξιόπιστο εργαλείο μετατροπής κειμένου σε ομιλία.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Panopreter


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .