//Add More external stylesheets Share Me Files : Στείλτε, απλά και γρήγορα τα αρχεία σας σε άλλους χρήστες



Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Share Me Files : Στείλτε, απλά και γρήγορα τα αρχεία σας σε άλλους χρήστες

read

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες εφαρμογές που διαθέτει αυτή τη στιγμή το Microsoft Store με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να στείλετε απλά και γρήγορα τα αρχεία σας σε άλλους χρήστες χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε σε καμία υπηρεσία. Απλώς ανεβάστε το αρχείο και στείλτε ένα σύνδεσμο ή ένα κλειδί στον παραλήπτη, αυτό είναι όλο, μπορείτε να το κάνετε με ένα μόνο κλικ. 

Η Βασική ιδέα της εφαρμογής είναι να παρέχει στους χρήστες ένα γρήγορο και απλό εργαλείο κοινής χρήσης, επομένως τα αρχεία μπορούν να αποθηκευτούν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.  Από τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι ότι ότι δεν απαιτεί εγγραφή. 

Ακόμη, μπορείτε να προστατεύσετε τα αρχεία σας με κωδικό πρόσβασης, να διαγράψετε το αρχείο αμέσως μετά την λήψη του, να προσαρμόσετε την περίοδο αποθήκευσης, να ειδοποιήσετε τον παραλήπτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να στείλετε οποιοδήποτε αρχείο μέχρι 1GB, και να κατεβάσετε το αρχείο μέσω της εφαρμογής με τη βοήθεια του κλειδιού. Δεν υπάρχουν όρια για το πόσα αρχεία μπορείτε να στείλετε.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!