//Add More external stylesheets CloudConvert : Οnline υπηρεσία μετατροπής αρχείων όλων των τύπων



Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

CloudConvert : Οnline υπηρεσία μετατροπής αρχείων όλων των τύπων

read

Συνήθως παραφορτώνουμε τον υπολογιστή μας με διάφορα προγράμματα μεταξύ των οποίων και διαφορετικές εφαρμογές για μπορούμε να μετατρέψουμε αρχεία από το ένα φορμάτ στο άλλο, πώς σας φαίνεται η ιδέα να προσπαθήσουμε να βρούμε μία εφαρμογή που τα κάνει όλα; Αφού ψάξαμε αρκετά βρήκαμε κάτι που υποθέτω ότι θα ικανοποιήσει πολλούς από εσάς.   

Κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτονταν και οι δημιουργοί αυτής εφαρμογής φτιάχνοντας την online υπηρεσία cloudconvert.org όπου μέσα από ένα ενιαίο, απλό περιβάλλον μπορείτε να δώσετε άμεση λύση σε θέματα μετατροπής αρχείων μετατρέποντας τα, σχεδόν, σε οποιοδήποτε τύπο αρχείου, για παράδειγμα, archive, audio, Cad, document, ebook, image, presentation, spreadsheet, vector, video (περιλαμβάνονται συνολικά 148 διαφορετικά formats). 

Αφού μπείτε στην υπηρεσία επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε ανεβάζοντας το από τον υπολογιστή σας ή από το λογαριασμό σας στο Dropbox ή το Googledrive, επιλέξτε το φορματ που θέλετε να το μετατρέψετε και πατήστε Start Conversion για να ξεκινήσει η μετατροπή. 

Για μεγαλύτερη ευελιξία προτείνω να κάνετε Registration (είναι δωρεάν) και σας δίνει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες σχετικά με τον αριθμό των αρχείων που μπορείτε να μετατρέψετε και το συνολικό μέγεθος τους. Συγκεκριμένα μπορείτε να  κάνετε μέχρι 25 δωρεάν μετατροπές αρχείων την ημέρα.


Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!