//Add More external stylesheets Vidyard : Δημιουργήστε καταγράψτε και παρακολουθήστε βίντεο



Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Vidyard : Δημιουργήστε καταγράψτε και παρακολουθήστε βίντεο

read

To Vidyard, είναι ο ευκολότερος ίσως τρόπος για να δημιουργήσετε, να στείλετε και να παρακολουθείτε βίντεο μέσω του Google Chrome. Ποιο συγκεκριμένα, σας βοηθά να καταγράψετε οποιαδήποτε δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο ενεργοποιώντας παράλληλα και την Webcamera του υπολογιστή σας και το μικρόφωνο. 

Με αυτό τον τόπο μπορείτε να δημιουργήσετε παρουσιάσεις σε πραγματικό χρόνο δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους σας, τους μαθητές σας, η όπου αλλού επιθυμείτε την παρουσίαση της εργασίας σας. 

Για να ξεκινήσετε, αφού πρώτα εγκαταστήσετε το πρόσθετο, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπάκι του Vidyard και επιλέξτε τον τρόπο παρουσίασης ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας παράλληλα το μικρόφωνο ή την webcamera σας.

Για να ξεκινήσετε την καταγραφή της παρουσίασης κάντε κλικ στο Record και στην επόμενη οθόνη πατήστε κοινοποίηση. Βλέπετε την οθόνη προειδοποίησης που σας ενημερώνει ότι ξεκινά η εγγραφή.

Στη επόμενη οθόνη αφού ολοκληρώσετε την παρουσίαση (μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε κάμερα και μικρόφωνο όσες φορές θέλετε) πατήστε στο κουμπί διακοπή κοινής χρήσης και περιμένετε λίγο έως ότου την αποθηκεύσει η εφαρμογή. Τέλος, αφού ολοκληρωθεί και αυτό το βήμα μεταφέρεστε αυτόματα στον χώρο αποθήκευσης των βίντεο σας. 

Από εκεί και μετά μπορείτε να επιλέξτε τον τρόπο παρουσίασης της είτε μέσω e-mail, είτε κλικάροντας στην επιλογή Copy link δίνοντας στην συνέχεια τον σύνδεσμο σε όποιον επιθυμείτε να δει την παρουσίαση είτε τέλος, πατώντας στο share που θα σας δώσει τη δυνατότητα να την ανεβάσετε στο Youtube, στο Facebook, στο LinkedIn ή στο Twiter.


Screen and Webcam Recorder


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .