//Add More external stylesheets John’s Background Switcher : Βάλτε ως Wallpapers φωτογραφίες από το Flickr, Facebook, Instagram


Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

John’s Background Switcher : Βάλτε ως Wallpapers φωτογραφίες από το Flickr, Facebook, Instagram

read

Αν βαρεθήκατε να βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας την ίδια εικόνα τότε το John's Background Switcher είναι το λογισμικό που χρειάζεστε. Με την βοήθεια της εφαρμογής μπορείτε να βάλετε ως εικόνα όμορφες φωτογραφίες σε πλήρη οθόνη στην επιφάνεια εργασίας σας από το Flickr, Facebook, Instagram και άλλες τοποθεσίες.

Για ρυθμίσετε την εφαρμογή αφού την εγκαταστήσετε κάντε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής και πατήστε Settings. Από εκεί και μετά πατήστε Add και προσθέστε την τοποθεσία που θέλετε να φορτώνουν οι εικόνες.

Τώρα, επιλέξτε τον χρόνο αλλαγής, δηλαδή το κάθε πότε επιθυμείτε να αλλάζει η εικόνα. Μπορείτε να το ρυθμίστε να αλλάζει κάθε 10 δευτερόλεπτα έως και κάθε 7 ημέρες. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε και το πώς θέλετε να βλέπετε την εικόνα σας π.χ σε πλήρη οθόνη, σε στυλ collage κ.λ.π.  

Το JBS βρίσκεται στο δίσκο του συστήματός σας (κάτω από το ρολόι) και αλλάζει το φόντο σας στο χρονικό διάστημα της επιλογής σας. Του λέτε από πού να λάβετε φωτογραφίες και πώς να τις εμφανίσετε. Είναι στο χέρι σου και ποτέ δεν ξέρεις τι θα ακολουθήσει! Προσθέτετε όσα σύνολα εικόνων από όσα διαφορετικά μέρη θέλετε στη λίστα και αποφασίζετε πώς θέλετε να εμφανίζονται.

Πρόσθετες επιλογές λεπτομέρειας είναι διαθέσιμες από το παράθυρο διαλόγου "Περισσότερες ρυθμίσεις" Το εικονίδιο ειδοποίησης  σάς επιτρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις, να κάνετε παύση εναλλαγής, να προβάλετε όλες τις φωτογραφίες που έχετε κατεβάσει.

Τέλος, από το κεντρικό μενού της εφαρμογής πατήστε more και αλλάξτε αν επιθυμείτε τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις, όπως για παράδειγμα για το αν επιθυμείτε να ξεκινάει αυτόματα η εφαρμογή με την είσοδό σας στα Windows, η να αλλάξτε τον συνδυασμό στο πληκτρολόγιό σας έτσι ώστε κάθε φορά που επιθυμείτε να αλλάξετε εικόνα να το κάνετε από εκεί.

 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

 Από που μπορούμε να  ΄΄αντλήσουμε΄΄φωτογραφίες; Ευτυχώς οι επιλογές μας είναι πάρα πολλές, ωστόσο, ας δούμε μερικές από  αυτές.
  •  Από μεμονωμένες εικόνες στον υπολογιστή σας, όπως,  φάκελοι που περιέχουν εικόνες στον υπολογιστή σας, π.χ «Οι εικόνες μου». 
  • Κοινοποίηση φωτογραφιών από Flickr – επιλογή εικόνων ανά άτομο, ετικέτες, σετ ή απλά τυχαία. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα έχεις μετά.
  • Από το Google Photos
  • Το Pixabay, ίσως  το καλύτερο μέρος για να βρείτε φωτογραφίες χωρίς δικαιώματα στο διαδίκτυο.
  • Το Unsplash,  όμορφες φωτογραφίες από την πιο γενναιόδωρη κοινότητα φωτογράφων του κόσμου. Pexels, εικόνες χωρίς δικαιώματα που μοιράζονται οι δημιουργοί!
  •  Από οποιαδήποτε ροή RSS μέσων – επιλέξτε εικόνες από ιστότοπους όπως το DeviantArt, το Photobucket και το LOLCats μεταξύ πολλών άλλων
  •  Από το Dropbox 
  • Το Last.fm , δείτε τη μουσική που ακούτε στην επιφάνεια εργασίας σας.
  • Wallhaven, πολλές απίθανες ταπετσαρίες.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
την εφαρμογή John’s Background Switcher 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!