CloneApp : Αντιγράψτε και επαναφέρετε τα αρχεία διαμόρφωσης από εφαρμογές των Windows.



Κυριακή 14 Μαΐου 2023

CloneApp : Αντιγράψτε και επαναφέρετε τα αρχεία διαμόρφωσης από εφαρμογές των Windows.

read

Το CloneApp είναι ένα δωρεάν φορητό και απλό εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας το οποίο θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο κατά τη μετεγκατάσταση του λογισμικού σας ή την επανεγκατάσταση των Windows, έχει σχεδιαστεί για εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά  ρυθμίσεων, εφαρμογών και διαμορφώσεων που είναι αποθηκευμένα στους καταλόγους των Windows. 

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αντιγράψετε και να επαναφέρετε τα αρχεία διαμόρφωσης από εφαρμογές των Windows.Ο τρόπος λειτουργίας του είναι εντελώς διαφορετικός από τα συνηθισμένα προγράμματα αντιγράφων ασφαλείας.

Υποστηρίζει αρκετά προγράμματα, ωστόσο, μπορεί να εντοπίσει ποια προγράμματα έχετε εγκαταστήσει, ακόμη περιλαμβάνει τη δυνατότητα χειροκίνητης δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας έτσι ώστε να συμπεριλάβετε και προγράμματα που δεν υποστηρίζονται.

Για την έναρξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, κάντε κλικ στο κουμπί Select instaled και η εφαρμογή θα ξεκινήσει αμέσως τη διαδικασία αναγνώρισης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και μετά πατήστε Backup. Για την επαναφορά των ρυθμίσεων των εφαρμογών ακολουθείτε την ίδια διαδικασία πατώντας απλά το κουμπί Restore.

Πρόκειται για μία απολύτως φορητή εφαρμογή, έτσι, δεν είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε τίποτα, Τέλος, μπορείτε να κατεβάσετε plugins που θα σας βοηθήσουν να προσέθετε extra προγράμματα απ΄αυτά που περιλαμβάνονται στην κύρια εφαρμογή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
την εφαρμογή CloneApp

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .