Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει τη λειτουργία του προσφέροντας δωρεάν περιεχόμενο. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

Webcamtoy : 80 δωρεάν διασκεδαστικά εφέ για την webcamera σαςΤραβήξτε φωτογραφίες με την κάμερα σας, χρησιμοποιώντας πάνω από 80 δωρεάν διασκεδαστικά εφέ. Αποθηκεύστε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας ή δημοσιεύσετε τις στο Twitter, Tumblr και Facebook. Για να χρησιμοποιήσετε την κάμερα offline, ανοίξτε την εφαρμογή ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο ενεργοποιήστε την camera και αμέσως μετά αποσυνδεθείτε. Μπορείτε τώρα να αλλάξετε κανονικά τα εφέ σαν να είστε online και να σώσετε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας. 

Η εφαρμογή διατίθεται και σαν Add on του Google Chrome . Για τους υπόλοιπους Browsers πατήστε στον σύνδεσμο της ιστοσελίδας. Για να χρησιμοποιήσετε το Webcamtoy χωρίς σύνδεση, ανοίξτε την εφαρμογή μια φορά ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Internet και επιτρέψτε σε αυτή να κάνει πλήρη λήψη. Μόνο τότε μπορείτε να αποσυνδέσετε και να το χρησιμοποιήσετε εκτός σύνδεσης. 


Το Webcam Toy θα φορτωθεί σε λίγα δευτερόλεπτα. Αφήστε την πρόσβαση στην κάμερά σας web όταν σας ζητηθεί και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα εφέ από το μενού στο κάτω μισό της οθόνης πατώντας το αριστερό ή το δεξί βέλος. Πραγματοποιήστε λήψη μιας φωτογραφίας πιέζοντας το κουμπί της κάμερας και επιλέξτε να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε.  Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα συντόμευσης πληκτρολογίου στην εφαρμογή  :

← → Πλήκτρα βέλους - Μετάβαση στο προηγούμενο / επόμενο εφέ.
'G' - Εμφάνιση της προβολής πλέγματος, όπου μπορείτε να δείτε 9 εφέ ταυτόχρονα.
'I' - Εμφάνιση του μενού Info (settings).
'S' - Τετράγωνο της φωτογραφίας (καλό για εικόνες avatar / προφίλ).
'F' - Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του φλας της κάμερας.
'C' - Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την αντίστροφη μέτρηση.
'M' - Διόρθωση της φωτογραφίας (καλό για την εμφάνιση λέξεων στην κάμερα).

Author's Website:

Webcamtoy : 80 δωρεάν διασκεδαστικά εφέ για την webcamera σας
4/ 5 stars - "Webcamtoy : 80 δωρεάν διασκεδαστικά εφέ για την webcamera σας" Τραβήξτε φωτογραφίες με την κάμερα σας, χρησιμοποιώντας πάνω από 80 δωρεάν διασκεδαστικά εφέ. Αποθηκεύστε τις φωτογραφίες στον υπολογι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>