Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει τη λειτουργία του προσφέροντας δωρεάν περιεχόμενο. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

Πώς να εξακριβώσετε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει το αγαπημένο σας παιχνίδι- Οι απαιτήσεις των παιχνιδιών συνεχώς αυξάνονται επομένως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ιδιαίτερα όταν δεν έχουμε αναβαθμίσει τον υπολογιστή μας να μην γνωρίζουμε αν ο υπολογιστής μας μπορεί να αντεπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις. Παρ΄όλα αυτά υπάρχει τρόπος όχι μόνο να δείτε τις δυνατότητες του υπολογιστή σας αλλά και τις απαιτήσεις για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να γνωρίζετε πριν κατεβάσετε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή εάν μπορείτε να το τρέξετε.

-  Ο τρόπος είναι απλός, πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη ιστοσελίδα που θα τεστάρει τον υπολογιστή σας και θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον κατά πόσο μπορείτε να τρέξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι και στη γραμμή αναζήτησης πληκτρολογήστε το όνομά του και μετά πατήστε στο κουμπί Can You Run It. Τη πρώτη φορά που θα το τρέξετε θα πρέπει να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας μία μικρή εφαρμογή που θα αναλάβει το έργο αυτό. Επίσης θα πρέπει να έχει εγκατεστημένη Java στον υπολογιστή σας.


- Μετά την εγκατάσταση ανάλογα με το παιχνίδι που θα επιλέξετε θα δείτε να εμφανίζετε μία αναλυτική περιγραφή του υπολογιστή σας και των απαιτήσεων του παιχνιδιού όπου στην αριστερή πλευρά εμφανίζονται οι δυνατότητες του υπολογιστή σας (επεξεργαστής, μνήμη, κάρτα γραφικών κ.λ.π) και δεξιά οι απαιτήσεις του παιχνιδιού και κατά πόσο είναι εφικτό να το τρέξετε.


Author's Website:

Πώς να εξακριβώσετε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει το αγαπημένο σας παιχνίδι
4/ 5 stars - " Πώς να εξακριβώσετε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει το αγαπημένο σας παιχνίδι " - Οι απαιτήσεις των παιχνιδιών συνεχώς αυξάνονται επομένως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ιδιαίτερα όταν δεν έχουμε αναβαθμίσει τον υ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>