24 Δεκεμβρίου 2017

Free Image to PDF Online : Online εφαρμογή για τη μετατροπή εικόνων σε PDF
Ειδικά σχεδιασμένη online εφαρμογή για τη μετατροπή εικόνων σε PDF. Στις μορφές εικόνας συμπεριλαμβάνονται τα JPG, GIF, PNG, BMP, and TIFF, κτλ.Περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες, μετατροπή πολλαπλών εικόνων σε PDF από τον δίσκο μονομιάς, μετατροπή εικόνων σε PDF από τον δίσκο μία προς μία και μετατροπή εικόνων σε PDF από μια διεύθυνση URL. Σας επιτρέπει να μετατρέπετε ελεύθερα διάφορες μορφές εικόνας σε PDF με μόνο μερικά κλικ. Είναι εντελώς συμβατός με όλες τις μορφές εικόνας όπως JPG, PNG, TIFF, and GIF, κτλ. 

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, είναι μια υπηρεσία βασισμένη στο web για μετατροπή εικόνων σε PDF, ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη και εγκατάσταση αυτού ή οποιασδήποτε επιπρόσθετης εφαρμογής πριν το χρησιμοποιήσετε. Επιπλέον, διαθέτει φιλικό περιβάλλον εργασίας χρήστη το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για έναν αρχάριο. Σας προσφέρει δύο διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας για να μετατρέψετε εικόνες σε PDF από τον σκληρό σας δίσκο. Και οι δύο τρόποι σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα αρχείο PDF πολλαπλών σελίδων κάνοντας απλά κλικ στο κουμπί Προσθήκη Σελίδας.

-Ταυτόχρονη εισαγωγή πολλαπλών σελίδων: Με αυτή την λειτουργία, μπορείτε να προσθέσετε μερικά αρχεία εικόνας μονομιάς κάνοντας κλικ κουμπί Ctrl.

-Εισαγωγή μεμονωμένων εικόνων μία προς μία: Με την μεμονωμένη λειτουργία, χρειάζεται να προσθέσετε τις εικόνες σας μία κάθε φορά. Μετατρέπει εικόνες σε PDF από μια διεύθυνση URL.

Εκτός από την κλασική μετατροπή εικόνων σε PDF από τον σκληρό σας δίσκο, παρέχει ακόμα μία λειτουργία  την  δημιουργία PDF από μια διεύθυνση URL. Με την λειτουργία αυτή μπορείτε να κάνετε επικόλληση τον σύνδεσμο της φωτογραφία σας στην γραμμή εργασιών και έπειτα να μετατρέψετε την φωτογραφία σε PDF κάνοντας κλικ στο κουμπί Δημιουργία PDF. Σας βοηθάει να δημιουργήσετε PDF από εικόνες που βρίσκετε στο διαδίκτυο. Όμως  διαθέτει ακόμα περισσότερες δυνατότητες όπως :

-Προσθήκη σελίδας: Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αρχείο PDF πολλαπλών σελίδων από τις εικόνες σας, κάντε απλά κλικ στο κουμπί Προσθήκη σελίδας.

-Αφαίρεση σελίδας: Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Αφαίρεση σελίδας αν δεν χρειάζεστε μια συγκεκριμένη σελίδα στο αρχείο PDF που δημιουργήσατε.

-Εμφάνιση ή απόκρυψη αριθμών σελίδας: Αν θέλετε να κάνετε εμφάνιση αριθμών σελίδας στο PDF σας, επιλέξτε το κουτάκι Εμφάνιση αριθμών σελίδας στο αρχείο PDF. Αναιρέστε το κουτάκι για να αποκρύψετε τους αριθμούς σελίδας. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα για να την αφαιρέσετε: Όταν θέλετε να διαγράψετε εικόνες που έχετε εισάγει, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι κλικ επάνω τους. 

Author's Website:

Free Image to PDF Online : Online εφαρμογή για τη μετατροπή εικόνων σε PDF
4/ 5 stars - "Free Image to PDF Online : Online εφαρμογή για τη μετατροπή εικόνων σε PDF" Ειδικά σχεδιασμένη online εφαρμογή για τη μετατροπή εικόνων σε PDF. Στις μορφές εικόνας συμπεριλαμβάνονται τα JPG, GIF, PNG, BMP, and...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>