//Add More external stylesheets Burnstudios Audiotool : Συνθέστε τα δικά σας μουσικά κομμάτια



Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Burnstudios Audiotool : Συνθέστε τα δικά σας μουσικά κομμάτια

read

Το Burnstudios Audiotool είναι ένα εικονικό Online στούντιο δημιουργίας ηλεκτρονικής μουσικής που θα σας βοηθήσει να συνθέσετε τα δικά σας μουσικά κομμάτια. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας μουσικά κομμάτια με τη σύνδεση εικονικών συσκευών όπως τύμπανο, μίξερ, πεντάλ εφέ, με απεριόριστους συνδυασμούς. 

Το Audiotool περιλαμβάνει πρότυπα, ήχου σε μία βιβλιοθήκη δειγμάτων και εκπαιδευτικά βίντεο. Όταν τελειώσετε με την σύνθεση του μουσικού σας κομματιού μπορείτε να το μοιραστείτε με την κοινότητα, ή απλά να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Απολαύστε την συνεχώς αναπτυσσόμενη, μουσική βιβλιοθήκη της εφαρμογής στο σύννεφο, με πάνω από 250.000 δείγματα και 50000 προεπιλογές που είναι προσβάσιμες και αποθηκευμένες στους διακομιστές της Audiotool. 

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εργασία σας από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο χωρίς την περαιτέρω εγκατάσταση κάποιου άλλου πρόσθετου λογισμικού.

Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .