//Add More external stylesheets

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

memed.io : Πώς να προσθέσετε εικόνες και κείμενο σε βίντεο online

read

Η επεξεργασία βίντεο έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε να προσθέσετε προσωπικές πινελιές στα βίντεο σας, η δυνατότητα να ενσωματώσετε εικόνες σε βίντεο είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Το memed.io σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό, με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Πρόκειται για ένα απλό εργαλείοπου σας δινει την δυνατοτητα να προσθέσετε μια εικόνα πάνω από οποιοδήποτε βίντεο. Αρχικά, φορτώστε το βίντεο σας σύροντάς το και αποθέτοντάς το σε αυτήν τη σελίδα ή επικολλώντας ένα αρχείο βίντεο ή επικολλώντας μια διεύθυνση URL βίντεο ή κάνοντας κλικ στην γκρίζα διακεκομμένη περιοχή για να περιηγηθείτε στα αρχεία της συσκευής σας για το βίντεο σας. 

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "προσθήκη εικόνας" και επανατοποθετήστε, αλλάξτε το μέγεθός της κάνοντας κλικ και σύροντας (αν χρειάζεται) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί λήψης για λήψη του βίντεο σας.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη διαφάνεια της εικόνας που επικαλύπτετε και να αλλάξετε το μέγεθος/περιστρέψτε/μετακινήστε  όπως θέλετε. 

Λάβετε υπόψη ότι το βίντεο δεν μεταφορτώνεται σε κανέναν διακομιστή - όλα γίνονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας χρησιμοποιώντας JavaScript, επομένως είναι απολύτως ασφαλές. 

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το memed.io για να Προσθέσετε Εικόνες σε Βίντεο

  • Φόρτωση Βίντεο: Ξεκινήστε φορτώνοντας το βίντεο που θέλετε να επεξεργαστείτε. Μπορείτε να σύρετε και να αφήσετε το βίντεο στην καθορισμένη περιοχή της σελίδας, να επικολλήσετε έναν σύνδεσμο βίντεο ή να κάνετε κλικ στην γκρι διακεκομμένη περιοχή για να περιηγηθείτε στα αρχεία της συσκευής σας.
  • Προσθήκη Εικόνας: Αφού φορτωθεί το βίντεο, κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη Εικόνας". Μπορείτε να μετακινήσετε και να αλλάξετε το μέγεθος της εικόνας όπως επιθυμείτε, κάνοντας κλικ και σύροντας. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε τη διαφάνεια της εικόνας για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Ρυθμίσεις Κειμένου: Εάν θέλετε να προσθέσετε κείμενο στο βίντεό σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη Κειμένου". Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία γραμματοσειρών όπως Roboto, Arial, Helvetica, Times New Roman και πολλές άλλες. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τη διαφάνεια και το πλάτος των γραμμών του κειμένου.
  • Προσθήκη Σχημάτων: Το εργαλείο επιτρέπει επίσης την προσθήκη σχημάτων, όπως ορθογώνια, κύκλους και τρίγωνα, για να κάνετε το βίντεό σας ακόμα πιο εντυπωσιακό.
  • Κατέβασμα Βίντεο: Αφού ολοκληρώσετε την επεξεργασία, κάντε κλικ στο κουμπί "Κατέβασμα Βίντεο" για να αποθηκεύσετε το βίντεό σας. Το βίντεο δεν ανεβαίνει σε κανέναν διακομιστή, έτσι τα αρχεία σας παραμένουν ασφαλή και ιδιωτικά.

Μπορείτε να αλλάξετε την αδιαφάνεια των εικόνων και του κειμένου σας, κάτι που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο εάν θέλετε να προσθέσετε μια εικόνα υδατογραφήματος στα βίντεο που έχετε δημιουργήσει, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε την ιδιοκτησία των δημιουργιών σας.

Ωστόσο λάβετε υπόψη ότι ο χρόνος επεξεργασίας εξαρτάται από την δύναμη της CPU του υπολογιστή σας.

Σε τελική ανάλυση, Το memed.io είναι ιδανικό για όσους θέλουν να προσθέσουν γρήγορα και εύκολα εικόνες σε βίντεο χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν λογισμικό ή να ανησυχούν για την ασφάλεια των αρχείων τους.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .