//Add More external stylesheets Alternate Archiver : Διαχειριστής αρχείων για μετονομασία, αρχειοθέτηση, καθαρισμό και συγχρονισμό



Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Alternate Archiver : Διαχειριστής αρχείων για μετονομασία, αρχειοθέτηση, καθαρισμό και συγχρονισμό

read

Απαλλαγείτε από το χάος στα δικά σας αρχεία (έγγραφα, εικόνες, βίντεο, τραγούδια, φακέλους κ.λ.π.). Μέσα σε ένα βήμα μπορείτε μετονομάστε αρχεία που αναφέρονται σε διαφορετικές επιλογές και να  τα αρχειοθετήστε σε μια ταξινομημένη μήτρα φακέλων. Το Alternate Archiver ενσωματώνεται  στο μενού αποστολής στο πρόγραμμα περιήγησης παραθύρων (κάντε δεξί κλικ σε ένα αρχείο και επιλέξτε την μεταφορά του στο Alternate Archiver), οπότε είναι εύκολο να στείλετε αρχεία από εκεί σε αυτήν την εφαρμογή. Επιπλέον, μπορείτε απλά να αποθέσετε αρχεία και φακέλους σε αυτό το πρόγραμμα. Περιέχει τις εφαρμογές File Move, File Shredder, Directory, DLL Analyzer, Splitter, FTP και ExePacker ως πρόσθετα εργαλεία.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .