Ardor : Εγγραφή, επεξεργασία και μίξη ήχου



Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Ardor : Εγγραφή, επεξεργασία και μίξη ήχου

read

Αν σας αρέσει να ηχογραφείτε, να επεξεργάζεστε, και να μιξάρετε ήχο και αρχεία MIDI αλλά χρειάζεστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο και τα κατάλληλα εργαλεία χωρίς περιορισμούς το Ardor είναι το πρόγραμμα που θα κάνει όλα αυτά για εσάς. Πρόκειται, για είναι μια ανοιχτού κώδικα, συνεργατική προσπάθεια μιας παγκόσμιας ομάδας, συμπεριλαμβανομένων μουσικών, προγραμματιστών και επαγγελματιών μουσικής και η ανάπτυξη του είναι διαφανής.

Μπορείτε να Συνδέστε ένα μικρόφωνο ή να προσθέστε ένα μουσικό κομμάτι και να το επεξεργαστείτε. Τακτοποιήστε τον ήχο και τα MIDI σας χρησιμοποιώντας τα ίδια εργαλεία και την ίδια ροή εργασίας. Από τον σχεδιασμό του ήχου την ηλεκτροακουστική σύνθεση έως την πυκνή επεξεργασία MIDI πολλαπλών κομματιών, το Ardor είναι το λογισμικό που μπορεί να μπορεί να βοηθήσει. 

Ωστόσο όπως καταλαβαίνεται πρόκειται μια εφαρμογή που απευθύνεται σε έμπειρους χρήστες και επαγγελματίες που έχουν ασχοληθεί και γνωρίζουν από τέτοιου είδους εφαρμογές. Στο σημείο αυτό, θέλω να επισημάνω ένα πολύ θετικό στοιχείο της εφαρμογής που δεν είναι άλλο από το ότι όλο το μενού του υποστηρίζει τα ελληνικά.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, θα πρέπει να εγγραφείτε δίνοντας το email σας όπου θα σας έρθει και ο σύνδεσμός για να κατεβάσετε την εφαρμογή. Τελειώνοντας, πρέπει να επισημάνω ότι εκτός από την δωρεάν έκδοση της εφαρμογής υπάρχουν και δυνατότητες αγοράς της με την προσθήκη περισσότερων δυνατοτήτων σε πολύ χαμηλή τιμή για αυτά που προσφέρει.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .