Sys Optimizer : Δωρεάν εφαρμογή βελτιστοποίησης



Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Sys Optimizer : Δωρεάν εφαρμογή βελτιστοποίησης

read

Αυτό το λογισμικό έχει φτιαχτεί ώστε να γίνει (τηρουμένων των αναλογιών) ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα βελτιστοποίησης.

Στην πρώτη οθόνη που θα συναντήσετε σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε τον υπολογιστή σας ή να επιλέξετε αντίστοιχα τι ακριβώς θέλετε να βελτιστοποιήσετε και σας δίνει την δυνατότητα να τον βελτιστοποιήσετε περαιτέρω αν θέλετε να τρέξετε κάποιο παιχνίδια ενεργοποιώντας την επιλογή Game Mode.

Στην επόμενη καρτέλα, σας παρέχει την δυνατότητα να απεγκαταστήσετε προγράμματα που δεν επιθυμείτε καθώς και να έχετε πρόσβαση σε διαδικασίες και εφαρμογές που τρέχουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας.

Επάνω δεξιά, το μενού του προγράμματος σας παρέχει ενδείξεις σχετικά με την μπαταρία του υπολογιστή σας (αν βρίσκεται σε κατάσταση φόρτισης), τέλος κάνοντας κλικ στην επιλογή Α μπορείτε να δείτε μία πολύ γενική περιγραφή του υπολογιστή όπως τον διαθέσιμο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών την συνολική και διαθέσιμη μνήμη καθώς και τη μνήμη που καταναλώνει ο υπολογιστής σας
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
την εφαρμογή

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

There are no other posts in this category.

Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .