01 Νοεμβρίου 2016

FRITZING: Ηλεκτρονικό σχέδιο και τυπωμένα κυκλώματα
Το Fritzing είναι ένα open-source λογισμικό για την υποστήριξη ηλεκτρονικού σχεδίου για επαγγελματίες αλλά και για χομπίστες που θα τους βοηθήσει μέσα από ένα απλό και απόλυτα κατανοητό μενού να σχεδιάσουν και να φτιάξουν δημιουργικά διαδραστικά ηλεκτρονικά κυκλώματα (σχέδιο) και τυπωμένα κυκλώματα. Το μενού του προγράμματος υποστηρίζει και ελληνικά, αφού κατεβάσετε το αρχείο αποσυμπιέστε το και τρέξτε την εφαρμογή από το εκτελέσιμο αρχείο Fritzing (δεν χρειάζεται να κάνετε εγκατάσταση). Σε αντίθεση με το EAGLE είναι πολύ πιό εύκολο στην σχεδίαση και ο τρόπος αλλά και η δομή του είναι πολύ πιό προσιτή ακόμη και σε όσους δεν έχουν ιδιαίτερη εμπειρία.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Mac OS X

Fritzing : 0.9.3b

            32 Bit

              64Bit

FRITZING: Ηλεκτρονικό σχέδιο και τυπωμένα κυκλώματα
4/ 5 stars - "FRITZING: Ηλεκτρονικό σχέδιο και τυπωμένα κυκλώματα" Το Fritzing είναι ένα open-source λογισμικό για την υποστήριξη ηλεκτρονικού σχεδίου για επαγγελματίες αλλά και για χομπίστες που θα τ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>