//Add More external stylesheets Active@ ZDelete : Διαγράψτε για πάντα φακέλους και αρχεία


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Active@ ZDelete : Διαγράψτε για πάντα φακέλους και αρχεία

read

Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων μας σημαντική. Επομένως, είναι απαραίτητο να διαθέτουμε αξιόπιστα εργαλεία για την αποτελεσματική εξάλειψη των προσωπικών μας δεδομένων από τους σκληρούς δίσκους μας. Ένα από τα κορυφαία εργαλεία που προσφέρει αυτήν την ασφάλεια είναι το Active@ ZDelete. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τι είναι το Active@ ZDelete και πώς μπορεί να μας βοηθήσει να προστατεύσουμε τα προσωπικά μας δεδομένα.

Το Active@ ZDelete είναι ένα εξειδικευμένο λογισμικό που προορίζεται για την αποτελεσματική και μόνιμη εξάλειψη δεδομένων από τους σκληρούς δίσκους μας. Ανεξάρτητα από το εάν θέλουμε να απαλλαγούμε από αρχεία, φωτογραφίες, βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο είδος δεδομένων και παρέχει μια αξιόπιστη και ασφαλή λύση.

Χρησιμοποιεί προηγμένους αλγορίθμους για την εξάλειψη των δεδομένων. Αυτοί οι αλγόριθμοι εξασφαλίζουν ότι τα δεδομένα μας διαγράφονται με τρόπο που δεν μπορεί να ανακτηθούν από κανέναν. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν πρόκειται για την παραχώρηση ή πώληση ενός υπολογιστή, καθώς θέλουμε να είμαστε βέβαιοι ότι οι προσωπικές μας πληροφορίες δεν θα πέσουν σε λάθος χέρια.

Οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιεί το Active@ ZDelete εξασφαλίζουν ότι τα δεδομένα μας διαγράφονται οριστικά και μη ανακτήσιμα. Προσφέρει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, η οποία καθιστά τη διαδικασία της εξάλειψης δεδομένων απλή και ευκολόχρηστη, παρέχοντας διάφορες επιλογές για την εξάλειψη δεδομένων, όπως τον απλό τρόπο διαγραφής, τη μέθοδο DoD 5220.22-M, τη μέθοδο Gutmann και πολλές άλλες.

Διαθέτει, διάφορα επίπεδα ασφαλείας για τη διαγραφή των δεδομένων. Μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, ανάμεσα σε επίπεδο γρήγορης διαγραφής, επίπεδο τυπικής ασφάλειας και επίπεδο υψηλής ασφάλειας.

Παρέχει επίσης, μια λειτουργία προεπισκόπησης που σάς επιτρέπει να δείτε τα αρχεία που πρόκειται να διαγραφούν πριν από την εκτέλεση της διαγραφής. Αυτό σας επιτρέπει να επαληθεύσετε ότι έχετε επιλέξει σωστά τα αρχεία πριν από την οριστική τους διαγραφή.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαγραφής, το Active@ ZDelete παρέχει αναφορά με τα αποτελέσματα της διαγραφής, περιλαμβάνοντας πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των διαγραφέντων αρχείων και τον χώρο που απελευθερώθηκε στον δίσκο.

Τέλος, είναι συμβατό με διάφορα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows και των Linux. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήστες με διαφορετικά συστήματα λειτουργίας.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οριστική διαγραφή:

Το Active@ ZDelete εξασφαλίζει ότι τα αρχεία και οι φάκελοι διαγράφονται οριστικά και δεν μπορούν να ανακτηθούν με κανένα τρόπο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν πρόκειται για προσωπικά ή επαγγελματικά δεδομένα που πρέπει να προστατευθούν από ανεπιθύμητη πρόσβαση.

Πολυεπίπεδη διαγραφή:

Το λογισμικό υποστηρίζει πολλές μεθόδους διαγραφής, συμπεριλαμβανομένων των μεθόδων Gutmann, DoD 5220.22-M, Schneier και Peter Gutmann. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι πληροφορίες που διαγράφονται είναι απολύτως μη ανακτήσιμες.

Προγραμματισμένη διαγραφή:

Παρέχει επίσης, τη δυνατότητα προγραμματισμένης διαγραφής, όπου μπορείτε να προγραμματίσετε την αυτόματη διαγραφή αρχείων σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές ή κατά την εκκίνηση του υπολογιστή.

Προστασία κωδικού πρόσβασης:

Το λογισμικό υποστηρίζει την προστασία με κωδικό πρόσβασης για να διασφαλίσει ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Active@ ZDelete και να εκτελέσουν λειτουργίες διαγραφής.


Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για όσους επιθυμούν να προστατεύσουν την ασφάλεια των προσωπικών τους δεδομένων, εξασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα τους θα διαγραφούν οριστικά και θα είναι μη ανακτήσιμα.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Active@ ZDelete


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .