//Add More external stylesheets

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

RQ Money : Δωρεάν χρηματοοικονομικό λογισμικό για όλους

read

Στην εποχή μας οι οικονομικές συναλλαγές έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Από την αγορά προϊόντων σε διάφορα καταστήματα μέχρι την πληρωμή λογαριασμών, τα χρήματα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τρόπου ζωής μας. Με την πρόοδο της τεχνολογίας, το οικονομικό τοπίο έχει  εξελιχθεί, δημιουργώντας διάφορες μεθόδους ψηφιακής πληρωμής. Μια τέτοια μέθοδος που έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια είναι η RQ Money.

Τι είναι το  RQ Money ;

Το RQ Money είναι ένα μοναδικό, εξαιρετικό χρηματοοικονομικό λογισμικό πρόγραμμα για όλα τα νοικοκυριά. Κύρια οφέλη του είναι ότι είναι μικρό και φορητό (δεν χρειάζεται εγκατάσταση, απλώς ξεκλειδώνετε σε ένα προαιρετικό φάκελο), έχει απεριόριστο αριθμό νομισμάτων, λογαριασμών, κατηγοριών, ατόμων, παραλήπτες, σχόλια, ετικέτες κ.λπ., είναι πολύ γρήγορο (χάρη στην ενσωματωμένη βάση δεδομένων SQLite και τις εικονικές προβολές δέντρων), είναι φιλικό προς τον χρήστη (με εύκολη καταχώριση δεδομένων και αναφορές), είναι σταθερό και ασφαλές (προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης και ισχυρή κρυπτογράφηση) και υποστηρίζει πολλές γλώσσες.

Παρέχει λεπτομερή απόδειξη βασικών συναλλαγών (πιστώσεις, χρεώσεις και μεταφορές), απλή και ενιαία διαχείριση λιστών σε ολόκληρο το πρόγραμμα, φιλτράρισμα, ταξινόμηση και σύνοψη συναλλαγών κατά την επιλογή σας, προγραμματιστή με δυνατότητα προβολής ημερολογίων πληρωμών, εκτύπωση αναφορών, εισαγωγή και εξαγωγή αρχείων, καθώς και ένα ενσωματωμένο SQL commander.

Επιπλέον, προσφέρει στους χρήστες την ευκολία διαχείρισης πολλαπλών νομισμάτων σε έναν μόνο λογαριασμό. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα επωφελές για άτομα που ταξιδεύουν συχνά ή δραστηριοποιούνται εκτός των διεθνών συνόρων. Με το RQ Money, μπορείτε να κάνετε απρόσκοπτη μετατροπή μεταξύ νομισμάτων σε ανταγωνιστικές συναλλαγματικές ισοτιμίες, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Διανέμεται ως freeware από την έκδοση 3.0 και μετά, αλλά ο δημιουργός του αποδέχεται και εκτιμά τις χρηματικές δωρεές για να καλύψει τα έξοδα λειτουργίας του.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Δυνατότητα δημιουργίας προϋπολογισμών και παρακολούθησης των δαπανών.
  2. Αναλυτικές αναφορές και γραφήματα για την οικονομική κατάσταση.
  3. Εξαγωγή δεδομένων σε διάφορες μορφές (CSV, PDF, HTML).
  4. Υποστήριξη για πολλά νομίσματα και συναλλαγματικές ισοτιμίες.
  5. Αυτόματη συγχρονισμένη ενημέρωση συναλλαγών από online τραπεζικούς λογαριασμούς.

Διαθέτει μια ενεργή κοινότητα χρηστών που μοιράζονται τις εμπειρίες τους, υποβάλλουν προτάσεις και λαμβάνουν υποστήριξη μέσω του φόρουμ συζήτησης. Ο προγραμματιστής είναι επίσης ανοιχτός σε σχόλια και ιδέες για περαιτέρω βελτιώσεις.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για  ένα πλήρες, εξαιρετικά χρήσιμο χρηματοοικονομικό λογισμικό, κατάλληλο για άτομα και νοικοκυριά που θέλουν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα οικονομικά τους 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή RQ Money


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .