Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Νοεμβρίου 2016

Freemake Music Box : Αναζητήστε και ακούστε δωρεάν online μουσικήΑναζητήστε δωρεάν online μουσική, ακούστε χιλιάδες τραγούδια, οργανώστε τη μουσική συλλογή σας με ένα πιο απλό τρόπο. Η εφαρμογή είναι ουσιαστικά ένας μουσικός player με ενσωματωμένη στη μηχανή αναζήτησης. Αφού τρέξετε το πρόγραμμα, στο πεδίο αναζήτησης γράψτε τον καλλιτέχνη, το άλμπουμ ή το τραγούδι που θέλετε να ακούσετε και πατήστε Enter. Από τη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε μεμονωμένες καταχωρήσεις ή να τις προσθέσετε σε μια λίστα αναπαραγωγής και μπορείτε να τις ανακατέψετε ή να τις παίξετε σε επανάληψη. Η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη, μια εξαιρετική πηγή δωρεάν ψυχαγωγίας, με πολλά περιθώρια βελτίωσης και νέες προσθήκες ευκολιών που όπως μας υπόσχεται ο δημιουργός του προγράμματος πολύ σύντομα θα δούμε στις επόμενες εκδόσεις του.

Freemake Music Box : 1.0.7

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Freemake Music Box : Αναζητήστε και ακούστε δωρεάν online μουσική
4/ 5 stars - "Freemake Music Box : Αναζητήστε και ακούστε δωρεάν online μουσική" Αναζητήστε δωρεάν online μουσική, ακούστε χιλιάδες τραγούδια, οργανώστε τη μουσική συλλογή σας με ένα πιο απλό τρόπο. Η εφαρμογή είνα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>