//Add More external stylesheets

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

True Key : Κάντε login στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες με ένα κωδικό

read

Το True Key είναι μια εφαρμογή ( πρόσθετο)  διαχείρισης κωδικών πρόσβασης που αναπτύχθηκε από την εταιρεία McAfee. Σκοπός της είναι να εξαλείψει τον κόπο και την ταλαιπωρία των πολλών κωδικών πρόσβασης που απαιτούνται σήμερα για την πρόσβαση σε διάφορες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και λογαριασμούς.

Με το True Key,  μπορείτε να αποθηκεύσετε όλους τους κωδικούς σας σε μια μοναδική, ασφαλή θυρίδα. Αντί να πληκτρολογήστε ξανά και ξανά τους κωδικούς, το True Key τους συμπληρώνει αυτόματα όταν ο επισκέπτεσθε μια σελίδα ή ανοίγετε μια εφαρμογή.

Για να προστατεύσει την ασφάλεια των κωδικών, το True Key χρησιμοποιεί προηγμένη κρυπτογράφηση AES-256, καθώς και πολυπαραγοντική επαλήθευση. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει διάφορους τρόπους επαλήθευσης, όπως κωδικό πρόσβασης, δακτυλικό αποτύπωμα, ή έλεγχο ταυτότητας μέσω δεύτερης συσκευής.

Διατίθεται για Windows, Mac, iOS και Android, και επιτρέπει τη συγχρονισμένη πρόσβαση στους κωδικούς από όλες τις συσκευές του χρήστη. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργίες όπως ψηφιακό πορτοφόλι για αποθήκευση άλλων ευαίσθητων πληροφοριών, και γεννήτρια ισχυρών κωδικών.

Είστε ο μόνος που μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, η σύνδεση σας είναι εύκολη, απλώς πληκτρολογήστε τον κύριο κωδικό πρόσβασης στην αξιόπιστη συσκευή σας. Όταν δεν χρησιμοποιείτε μια αξιόπιστη συσκευή (όπως το τηλέφωνο ενός φίλου ή έναν υπολογιστή ξενοδοχείου), η ταυτότητά σας επαληθεύεται με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για πρόσθετη ασφάλεια.

 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Αποθήκευση ευαίσθητων πληροφοριών: Το ψηφιακό πορτοφόλι επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν με ασφάλεια διάφορες ευαίσθητες πληροφορίες, πέρα από απλούς κωδικούς πρόσβασης. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν αριθμούς πιστωτικών καρτών, στοιχεία ταυτότητας, σημειώσεις και άλλες προσωπικές πληροφορίες.
  2. Πρόσβαση από όλες τις συσκευές: Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στο ψηφιακό πορτοφόλι συγχρονίζονται μεταξύ όλων των συσκευών στις οποίες είναι εγκατεστημένο το True Key. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του από οποιαδήποτε συσκευή.
  3. Κρυπτογράφηση υψηλού επιπέδου: Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στο ψηφιακό πορτοφόλι προστατεύονται με την ίδια προηγμένη κρυπτογράφηση AES-256 που χρησιμοποιείται για τους κωδικούς πρόσβασης.
  4. Πολυπαραγοντική επαλήθευση: Για την πρόσβαση στο ψηφιακό πορτοφόλι, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει επιπλέον μεθόδους επαλήθευσης ταυτότητας, όπως κωδικό πρόσβασης, δακτυλικό αποτύπωμα ή έλεγχο ταυτότητας μέσω δεύτερης συσκευής.
Πέραν αυτών, διαθέτει σημειωματάριο για γράφετε τυχόν σημειώσεις, ισχυρή μηχανή παραγωγής τυχαίων κωδικών, αποθετήριο για να προσθέσετε τις πιστωτικές σας κάρτες το διαβατήριο την άδεια οδήγησης καθώς και ένα εύχρηστο διευθυνσιογράφο.

Συνοψίζοντας, το True Key είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης κωδικών πρόσβασης που στοχεύει να καταστήσει την πρόσβαση σε ψηφιακές υπηρεσίες πιο εύκολη και ασφαλή για τον χρήστη. Παρέχει προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας και διαχείρισης, ενώ απλοποιεί σημαντικά την καθημερινή πρόσβαση σε πολλούς λογαριασμούς.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή True Key


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .