//Add More external stylesheets Blackbird : Προστατεύστε την ιδιωτικότητά σας στα windows


Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Blackbird : Προστατεύστε την ιδιωτικότητά σας στα windows

read

Η διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών μας δεδομένων είναι πολυ σημαντική. Τα Windows διαθέτουν μια πληθώρα λειτουργιών και υπηρεσιών, αλλά μερικές φορές αυτές οι λειτουργίες μπορεί να αποτελέσουν απειλή για την ιδιωτικότητά μας και να επηρεάσουν την απόδοση του υπολογιστή μας.

Δεν θέλετε τα Windows να κατασκοπεύουν κάθε σας κίνηση; Δεν σας αρέσει να ξοδεύετε ώρες ανακατεύοντας τις ρυθμίσεις απορρήτου που τελικά εξακολουθούν να έχουν ως αποτέλεσμα τη συλλογή δεδομένων; Πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία ανήκουν σε εσάς και σε κανέναν άλλον; Ή ίσως απλά θέλετε έναν πιο γρήγορο υπολογιστή και δεν σας αρέσουν όλα τα νέα "χαρακτηριστικά" που έχουν να προσφέρουν τα Windows.

Το Blackbird είναι ένα λογισμικό που στοχεύει στην αποκοπή των δεδομένων που συλλέγονται από τα Windows συστήματα και στη βελτίωση της ιδιωτικότητας και της απόδοσης του υπολογιστή. Ανεξαρτήτως εάν ανησυχείτε για την παρακολούθηση των κινήσεών σας από τα Windows, εάν θέλετε έναν πιο γρήγορο υπολογιστή ή εάν απλά θέλετε να απενεργοποιήσετε τις ενοχλητικές διαφημίσεις, το Blackbird μπορεί να σας βοηθήσει.

Το Blackbird απενεργοποιεί τη συλλογή δεδομένων από τα Windows, τόσο σε επίπεδο εφαρμογής, όσο και σε επίπεδο δικτύου, χωρίς να απαιτεί τροποποίηση του αρχείου HOSTS ή των ρυθμίσεων του τείχους προστασίας (firewall).

Απομακρύνει όλες τις ενσωματωμένες διαφημίσεις των Windows και οποιαδήποτε προεγκατεστημένη εφαρμογή επιθυμείτε. Σταματά τον υπολογιστή σας από το να κατεβάζει και να εγκαθιστά χορηγούμενο λογισμικό στο παρασκήνιο.

Με το Blackbird μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή διαγνωστικών δεδομένων, κωδικών πρόσβασης, επαφών, URL, SMS, χειρόγραφων σημειώσεων, τοποθεσίας και κοινής χρήσης ενημερώσεων P2P. Επιπλέον, αφαιρεί όλα τα μοναδικά αναγνωριστικά παρακολούθησης. Απενεργοποιεί επίσης πάνω από 60 εργασίες συλλογής δεδομένων, με αποτέλεσμα την επιτάχυνση του υπολογιστή σας.

Και το ποιο σημαντικο, δεν απαιτεί εγκατάσταση. Λειτουργεί στα Windows Vista, 7, 8/8.1 και 10 (Home/Pro/Ent/Edu).
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Blackbird


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .