//Add More external stylesheets Αυτοματοποίηση εργασιών στα windows με το BloatynosyAI


Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Αυτοματοποίηση εργασιών στα windows με το BloatynosyAI

read

Η τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης έχει εισβάλει σε πολλούς τομείς της καθημερινής ζωής μας, από τις εφαρμογές smartphone έως τα λειτουργικά συστήματα των υπολογιστών μας. Ενώ η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη, όπως αυτόματη μάθηση και προσαρμογή του συστήματος στις προτιμήσεις του χρήστη, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η υπερβολική χρήση της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να οδηγήσει σε υπερφόρτωση του συστήματος με ανεπιθύμητο λογισμικό, γνωστό ως "bloatware".

Το πρόβλημα του bloatware έχει γίνει ιδιαίτερα εμφανές στα λειτουργικά συστήματα Windows 10 και 11, όπου οι χρήστες συχνά αντιμετωπίζουν την προσθήκη μη επιθυμητών εφαρμογών και λειτουργιών που επιβαρύνουν το σύστημά τους. Ωστόσο, η εταιρεία Bloatynosy έχει αναπτύξει μια καινοτόμα λύση για την απενεργοποίηση του bloatware και όχι μόνο με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης.

Το BloatynosyAI είναι μια εφαρμογή λογισμικού που χρησιμοποιεί αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για την αναγνώριση και απενεργοποίηση του bloatware στα Windows 10 και 11. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές μηχανικής μάθησης, το BloatynosyAI αναλύει τη συμπεριφορά του συστήματος και αναγνωρίζει τις εφαρμογές και τις λειτουργίες που προκαλούν υπερφόρτωση.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του BloatynosyAI εισάγει ένα σημαντικό ορόσημο με τη βάση της υβριδικής εφαρμογής web. Αυτή η ενημέρωση όχι μόνο εξουσιοδοτεί τους χρήστες με τη δυνατότητα να καταργούν λειτουργίες AI στα Windows, αλλά δίνει έμφαση στην έξυπνη προσέγγιση της εφαρμογής, η οποία βασίζεται σε έναν νέο υβριδικό και διαδικτυακό πυρήνα.

Απλώς τρέξτε το BloatynosyAI.exe. Μη διστάσετε να διαγράψετε τον φάκελο της προσωρινής μνήμης BloatynosyAI.exe.WebView2 όποτε είναι απαραίτητο.

Με το πλαίσιο συνομιλίας μπροστά σας, εισαγάγετε τους όρους αναζήτησης, τα ερωτήματα ή τις λέξεις-κλειδιά σας και απολαύστε αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. Για παράδειγμα, εάν πρέπει να «εγκαταστήσετε μια εφαρμογή», απλώς πληκτρολογήστε «εγκατάσταση» ή οποιαδήποτε σχετική λέξη-κλειδί και θα λάβετε το ίδιο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας αυτήν τη λειτουργία αναζήτησης, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε δημοφιλείς εφαρμογές χρησιμοποιώντας το 'winget'. Θυμηθείτε άλλες χρήσιμες λέξεις-κλειδιά όπως "bloat", "appx" ή "uninstall" για να αφαιρέσετε εύκολα ανεπιθύμητες προεπιλεγμένες εφαρμογές στα Windows 10/11. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες. Διασκεδάστε πειραματιζόμενοι με διαφορετικά ερωτήματα!

Συνολικά, το BloatynosyAI αντιπροσωπεύει μια καινοτόμα προσέγγιση  στα Windows 10 και 11. Μέσω της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ένα πιο αποδοτικό και αξιόπιστο λογισμικό
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή BloatynosyAI


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .