//Add More external stylesheets

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Volumey : Ρυθμίστε τον ήχο στα Windows

read

Το Volumey είναι μια εφαρμογή που φέρνει ένα νέο επίπεδο ευκολίας και λειτουργικότητας στη ρύθμιση του ήχου. Από προεπιλογή, χρησιμοποιεί το κύριο θέμα του λειτουργικού σας συστήματος, αλλά μπορείτε εύκολα να το αλλάξετε από τις ρυθμίσεις σε σκούρο ή ανοιχτό. Κάνοντας απλώς κλικ σε αυτό, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση όλων των ενεργών εφαρμογών και συσκευών μαζί με την καθορισμένη ένταση ήχου για αυτές.

Περιλαμβάνει επίσης μια εύχρηστη λειτουργία πλήκτρων πρόσβασης, για να δημιουργήσετε συντομεύσεις. Αυτό καθιστά εύκολη τη γρήγορη προσαρμογή των επιπέδων έντασης χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθείτε στο μενού ή να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι.

Μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση του ήχου για τον υπολογιστή σου. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με τη χρήση της γραμμής εργαλείων του Volumey είτε με τη χρήση των πλήκτρων συντόμευσης.

Υποστηρίζει την ένταση ήχου για πολλές συσκευές, όπως ηχεία, ακουστικά, μικρόφωνο κ.λπ. Μπορείς να επιλέξεις τη συσκευή για την οποία θέλεις να ρυθμίσεις την ένταση ήχου και να προσαρμόσεις τη γραμμή εργαλείων του στην επιφάνεια εργασίας σου. Αυτό σου επιτρέπει να έχεις γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις έντασης ήχου.

Σε τελική ανάλυση, μπορείς να έχεις πλήρη έλεγχο της έντασης του ήχου, να αυξομειώσεις την ένταση, να τη μειώσεις, ή να την κλείσεις. Συμπερασματικά, πρόκειται για μια εύχρηστη και ευέλικτη λύση για τον έλεγχο της έντασης του ήχου στα Windows 10 και 11.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .