//Add More external stylesheets Soundslice : Μετατρέψτε τις παρτιτούρες σας


Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Soundslice : Μετατρέψτε τις παρτιτούρες σας

read

Το Soundslice  είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις παρτιτούρες σας σε ένα διαδραστικό περιβάλλον μάθησης.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής εμφανίζει μουσική σημειογραφία και ταμπλό, συγχρονισμένα με ηχογραφήσεις ή βίντεο χωρίς να χρειάζονται πρόσθετα, λήψεις ή εφαρμογές.

Λειτουργεί απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ακόμη και σε tablet και smartphone. Ιδανικό για εξάσκηση, διδασκαλία, κοινή χρήση και άλλες χρήσεις. Κάντε κλικ σε μια σημείωση, για να μεταβείτε σε εκείνη τη στιγμή του βίντεο. Σύρετε κατά μήκος των σημειώσεων για να δημιουργήσετε έναν βρόχο.

Μία από τις πιο ισχυρές πτυχές του Soundslice είναι η δυναμική φύση της σημειογραφίας. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα και μάλιστα για οποιοδήποτε όργανο, στυλ ή είδος μουσικής . 

Επειδή τα πάντα αποδίδονται αυτόματα από την προσαρμοσμένη μηχανή, μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα αυτό που βλέπετε. Το πρόγραμμα επεξεργασίας σημειώσεων και καρτελών διατίθεται με πλήρεις δυνατότητες  και διατίθεται εντελώς δωρεάν. 

Τέλος, μπορείτε να εισαγάγετε μουσική από άλλα προγράμματα (MusicXML, Guitar Pro κ.λπ.) ή να δημιουργήστε τη δική σας στο πρόγραμμα επεξεργασίας της εφαρμογής και συγχρονίστε εύκολα τις παρτιτούρες με YouTube, MP3 και άλλα.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .