//Add More external stylesheets

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

PDF INFINITY: Διαβάστε, επεξεργαστείτε και μετατρέψτε αρχεία PDF

read

 Αναζητώντας έναν αξιόπιστο PDF reader, editor και converter,  βρήκαμε το PDF INFINITY, μια εξαιρετική επιλογή που συνδυάζει όλες αυτές τις λειτουργίες σε ένα μόνο εργαλείο, το PDF INFINITY.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Επεξεργασία Εγγράφων Microsoft Word και Excel :  Το PDF Infinity περιλαμβάνει ενσωματωμένους επεξεργαστές για έγγραφα Word και Excel. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε αρχεία Word (*.docx, *.doc) και Excel (*.xlsx, *.xls) απευθείας μέσα από την εφαρμογή.
  2. Προβολή Παρουσιάσεων PowerPoint : Η εφαρμογή διαθέτει επίσης  πρόγραμμα προβολής παρουσιάσεων PowerPoint, επιτρέποντάς σας να βλέπετε αρχεία PPTX απευθείας μέσα από το PDF Infinity χωρίς να χρειάζεστε πρόσθετο λογισμικό.
  3. Προβολή Ηλεκτρονικών Βιβλίων και Εικόνων :  Με το ενσωματωμένο πρόγραμμα προβολής eBook, μπορείτε να διαβάσετε τα ηλεκτρονικά σας βιβλία (*.epub, *.mobi, και μη προστατευμένα από DRM αρχεία Kindle *.azw). Επιπλέον, η εφαρμογή περιλαμβάνει προβολέα εικόνων για άνετη προβολή των φωτογραφιών σας.
  4. Επεξεργασία και Διαχείριση PDF :  Το PDF Infinity προσφέρει μια πληθώρα δυνατοτήτων για τη διαχείριση και την επεξεργασία αρχείων PDF:
  5. Μετατροπή PDF: Μετατρέψτε αρχεία PDF σε διάφορες μορφές όπως Word, Excel, PNG, RTF, TXT, XML, και HTML.
  6. Συγχώνευση και Διαχωρισμός: Συγχωνεύστε πολλά αρχεία PDF σε ένα ή διαχωρίστε ένα μεγάλο PDF σε μικρότερα αρχεία.
  7. Συμπίεση PDF: Μειώστε το μέγεθος των αρχείων PDF χωρίς να χάσετε την ποιότητα του περιεχομένου.
  8. Αναγνώριση Οπτικών Χαρακτήρων (OCR): Εξαγάγετε κείμενο από PDF με τη χρήση τεχνολογίας OCR.
  9. Αναδιάταξη και Περιστροφή Σελίδων: Αναδιατάξτε και περιστρέψτε τις σελίδες των αρχείων PDF σας.
  10. Σχολιασμός και Επισήμανση: Προσθέστε σχόλια, επισημάνσεις, κείμενο και σχήματα στα αρχεία PDF
Συνοψίζοντας, πρόκειται για εξαιρετικό εργαλείο για τη διαχείριση των αρχείων PDF σας, εύκολο στη χρήση, με πολλές λειτουργίες απαραίτητο  για κάθε ένα που χρησιμοποιεί PDF αρχεία στην καθημερινή του εργασία. Το Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε ψάχνει ένα πλήρες και αξιόπιστο εργαλείο για τη διαχείριση αρχείων PDF.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .