//Add More external stylesheets MediaHuman Lyrics Finder : Βρείτε τους στίχους στα τραγούδια σας


Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

MediaHuman Lyrics Finder : Βρείτε τους στίχους στα τραγούδια σας

read

Έχετε ποτέ βρεθεί σε μια κατάσταση όπου ακούτε ένα τραγούδι και θέλετε πραγματικά να ξέρετε τους στίχους; Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ακριβώς τους στίχους που ψάχνετε στο διαδίκτυο, ειδικά αν το τραγούδι είναι σπάνιο ή άγνωστο.

Το MediaHuman Lyrics Finder είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για όσους αγαπούν τη μουσική και θέλουν να έχουν πρόσβαση στους στίχους των αγαπημένων τους τραγουδιών. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν και να κατεβάζουν αυτόματα τους στίχους για τα τραγούδια που ακούνε, χωρίς τον κόπο της χειροκίνητης αναζήτησης στο διαδίκτυο.

Λειτουργεί με έναν πολύ απλό τρόπο. Αρκεί να πατήσετε το σύμβολο + και να επιλέξετε το  τραγούδι που θέλετε από την συλλογή σας, και το πρόγραμμα θα αναγνωρίσει αυτόματα τον τίτλο και τον καλλιτέχνη του τραγουδιού. Στη συνέχεια, θα αναζητήσει και θα κατεβάσει τους στίχους από το διαδίκτυο.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του είναι ότι υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα μουσικών μορφών και μπορεί να βρει στίχους για σχεδόν οποιοδήποτε είδος μουσικής. Από την ποπ και τη ροκ έως την ηλεκτρονική μουσική και το χιπ χοπ,  είναι σε θέση να εντοπίσει τους στίχους.

Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε τους στίχους απευθείας στα αρχεία της μουσικής σας βιβλιοθήκης. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πάντα πρόσβαση στους στίχους των τραγουδιών σας, ακόμα και όταν δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για όσους αγαπούν τη μουσική και θέλουν να έχουν πάντα πρόσβαση στους στίχους των αγαπημένων τους τραγουδιών. Ωστόσο, οφείλω να επισημάνω και κάτι δυσάρεστο. Δεν θα δουλέψει σε τραγούδια με ελληνικό στίχο.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή MediaHuman Lyrics Finder


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .