//Add More external stylesheets transfer.zip : Eφαρμογή web για μεταφορά αρχείων χωρίς περιορισμούς


Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

transfer.zip : Eφαρμογή web για μεταφορά αρχείων χωρίς περιορισμούς

read
Το transfer.zip είναι μια εφαρμογή web που σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα αρχεία μεταξύ δύο συσκευών. Προς το παρόν, το transfer.zip είναι ο ευκολότερος και πιο ασφαλής τρόπος κοινής χρήσης αρχείων στον ιστό.

Δεν υπάρχει εγγραφή, και τα αρχεία μπορούν να είναι όσο μεγάλα θέλετε. Χρησιμοποιεί το WebRTC για μεταφορά δεδομένων peer-to-peer, που σημαίνει ότι τα αρχεία μεταδίδονται απευθείας μεταξύ ομότιμων και δεν αποθηκεύονται πουθενά κατά τη διαδικασία

Για να επιτρέψουμε στους ομότιμους να ανακαλύψουν αρχικά ο ένας τον άλλον, ένας διακομιστής σηματοδότησης υλοποιείται στο NodeJS χρησιμοποιώντας WebSockets, από τα οποία κυρίως δεν αποστέλλονται ευαίσθητα δεδομένα.

Επιπλέον, τα δεδομένα του αρχείου κρυπτογραφούνται από άκρο σε άκρο χρησιμοποιώντας AES-GCM με κλειδί που δημιουργείται από την πλευρά του client 256 bit, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάποιος μπορούσε να μιμηθεί έναν ομότιμο ή να καταγράψει την κίνηση, δεν θα μπορούσε να αποκρυπτογραφήσει το αρχείο χωρίς να το γνωρίζει το κλειδί.

Επειδή το αρχείο μεταδίδεται απευθείας μεταξύ ομοτίμων, δεν υπάρχουν περιορισμοί μεγέθους αρχείου ή εύρους ζώνης. Ο ευκολότερος τρόπος για να μεταφέρετε ένα αρχείο είναι να σαρώσετε τον κωδικό QR που περιέχει τη σύνδεση του αρχείου και το κλειδί κρυπτογράφησης. Είναι επίσης δυνατό να αντιγράψετε τον σύνδεσμο και να τον κοινοποιήσετε στο σημείο λήψης σε ποιο μέσο προτιμάτε περισσότερο.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .