//Add More external stylesheets Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Zorin OS 17


Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Zorin OS 17

read

Για όσους δεν γνωρίζετε, το Zorin OS είναι γνωστό για την ικανότητά του να παρέχει μια ομαλή μετάβαση από άλλα λειτουργικά συστήματα, ιδιαίτερα τα Windows. Ωστόσο, με το Zorin OS 17, η εμπειρία γίνεται ακόμη καλύτερη. Οι δημιουργοί του έχουν εργαστεί για να φέρουν ένα λειτουργικό σύστημα που είναι όχι μόνο όμορφο αισθητικά αλλά και απίστευτα λειτουργικό.

Ας μιλήσουμε για την εμφάνιση. Το Zorin OS διαθέτει ένα κομψό και μοντέρνο γραφικό περιβάλλον που μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ. Τα θέματα, τα εικονίδια και οι γραμματοσειρές είναι εντυπωσιακά και μπορούν να αλλάξουν  πολύ εύκολα. Αλλά η ομορφιά του δεν είναι μόνο επιδερμική. Η πραγματική του ομορφιά βρίσκεται στην ευκολία χρήσης και στην απόδοση.

Μιλώντας για απόδοση, είναι γρηγορότερο και πιο αποδοτικό από ποτέ. Με βελτιστοποιημένο πυρήνα και καλύτερη διαχείριση πόρων,  μπορεί να ''αναζωογονήσει'' ακόμη και παλαιότερους υπολογιστές.

Από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του είναι ο νέος σχεδιασμός του περιβάλλοντος εργασίας. Το νέο θέμα και τα εικονίδια δίνουν μια αίσθηση καινοτομίας και ευκολίας χρήσης, κάνοντας την εμπειρία πλοήγησης στο σύστημα πιο ευχάριστη από ποτέ. Αλλά να μην ξεχνάμε  και την προσβασιμότητα. Έχει σχεδιαστεί με την ιδέα ότι κάθε άνθρωπος, ανεξάρτητα από την τεχνολογική του εμπειρία, θα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή εύκολα και αποτελεσματικά.

Επιπλέον,  διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, καθιστώντας το ιδανικό για επαγγελματική και προσωπική χρήση. Με την ενσωματωμένη εφαρμογή Zorin Connect, οι χρήστες μπορούν εύκολα να συνδέσουν το Zorin OS με τις συσκευές τους και να μοιραστούν αρχεία, ειδοποιήσεις και άλλα μεταξύ τους. Επιπλέον, η ενσωματωμένη υποστήριξη του Steam και του Lutris το κάνει  μια εξαιρετική επιλογή για gamers που αναζητούν ένα λειτουργικό σύστημα που να είναι συμβατό με τα παιχνίδια τους.

Έρχεται με τις ποιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφάλειας και είναι σχεδιασμένο να σας προστατεύει από τις νέες απειλές που εμφανίζονται καθημερινά. Το μενού του  έχει σχεδιαστεί με μια εμφάνιση και αίσθηση που μιμείται τα Windows, αλλά παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής για εκείνους που επιθυμούν να προσαρμόσουν την εμπειρία τους σε μεγαλύτερο βαθμό.

Η ασφάλεια είναι ένας άλλος τομέας όπου το Zorin OS 17 κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Διαθέτει  ενσωματωμένο firewall και έρχεται με προεγκατεστημένα εργαλεία ασφαλείας  για να προστατεύσει τους χρήστες από κακόβουλο λογισμικό και άλλες απειλές. Η πολιτική ενημερώσεων του λειτουργικού συστήματος επιτρέπει  στους χρήστες να λαμβάνουν τακτικά ασφαλείς και σταθερές ενημερώσεις, διατηρώντας το σύστημά τους  πάντα ενημερωμένο και προστατευμένο.

Θα το  βρείτε 3 διαφορετικές εκδοχές : Zorin OS 17 Core, Zorin OS 16.3 και Zorin OS 17 Pro. Πάμε να τις δούμε.

Ξεκινώντας με το Zorin OS 17 Core, αυτή η έκδοση είναι  για όσους θέλουν να απολαύσουν την πλήρη εμπειρία Zorin. Βασισμένο στο Ubuntu,  προσφέρει έναν πλούσιο συνδυασμό σταθερότητας και νεότητας, με τον πυρήνα του να φέρνει τις τελευταίες τεχνολογίες και ενημερώσεις. Με  κομψό και μοντέρνο περιβάλλον εργασίας.

Το Zorin OS 16.3 θα λέγαμε ότι είναι η απόλυτη λύση για παλαιότερα συστήματα. Το Lite είναι σχεδιασμένο για να καταναλώνει λιγότερους πόρους, ενώ παράλληλα διατηρεί την ομορφιά και τη λειτουργικότητα του Zorin OS. Με το ελαφρύ περιβάλλον εργασίας XFCE,  είναι ιδανικό για όσους δεν θέλουν να θυσιάσουν την αισθητική για την ταχύτητα.

Τέλος, το Zorin OS 17 Pro,  είναι η πιο πλούσια έκδοση. Σχεδιασμένο για επαγγελματίες και χρήστες που απαιτούν το καλύτερο, περιλαμβάνει τις δυνατότητες των Core και Lite εκδόσεων, πλαισιωμένες από επιπλέον λογισμικό και προσαρμοστικότητα. ( θα πρέπει να σημειώσουμε ωστόσο ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν διατίθεται δωρεάν). Με το Pro, μπορείτε να αποκτήσετε  πρόσβαση σε προ-εγκατεστημένα επαγγελματικά εργαλεία, παιχνίδια και πρόσθετα γραφικά θέματα.

Συνοψίζοντας, το Zorin OS 17 είναι ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα που προσφέρει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, ευκολία χρήσης και ασφάλεια, καθιστώντας το  ιδανική επιλογή. 
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :linux
Κατεβάστε την εφαρμογή Zorin OS 17


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .