//Add More external stylesheets HARDiNFO : Δείτε με κάθε λεπτομέρεια το υλικό του υπολογιστή σας


Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

HARDiNFO : Δείτε με κάθε λεπτομέρεια το υλικό του υπολογιστή σας

read

Το HARDiNFO, αναπτύχθηκε από την USRO (United Solutions for Reliable Operations) και είναι ένα ισχυρό εργαλείο λογισμικού που  θα σας δώσει μια πλήρη περιγραφή του υπολογιστή σας. Με τη εκτεταμένη γκάμα δυνατοτήτων του, σας παρέχει μια πλήρη επισκόπηση των στοιχείων υλικού και λογισμικού.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του  είναι η ικανότητά του να δημιουργεί λεπτομερείς αναφορές. Αυτές οι αναφορές καλύπτουν διάφορες πτυχές του συστήματός σας, όπως προδιαγραφές υλικού, εγκατεστημένο λογισμικό, προγράμματα οδήγησης, πληροφορίες δικτύου και πολλά άλλα. Μπορείτε να εξαγάγετε αυτές τις αναφορές σε πολλές μορφές, όπως PDF, HTML ή XML, διευκολύνοντας την κοινή χρήση τους με άλλους ή την αποθήκευση τους για μελλοντική αναφορά.

Όσον αφορά τις πληροφορίες υλικού, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Παρέχει αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με τη CPU, τη μητρική πλακέτα, τη μνήμη, τις συσκευές αποθήκευσης, την κάρτα γραφικών και άλλα περιφερειακά. 

Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν, ειδικά όταν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε το σύστημά σας ή αν αντιμετωπίζετε τυχόν προβλήματα που σχετίζονται με το υλικό. Παρακολουθεί τη θερμοκρασία, την τάση και τις ταχύτητες ανεμιστήρα των εξαρτημάτων του υλικού σας, διασφαλίζοντας ότι παραμένετε ενημερωμένοι για την απόδοσή τους και ότι μπορείτε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες εάν εντοπιστούν ανωμαλίες.

Ωστόσο,  δεν  υπερέχει  μόνο στην ανάλυση του υλικού, αλλά διαθέτει επίσης και μια εκτενή σειρά πληροφοριών που σχετίζονται με το λογισμικό. Παρέχει μια λεπτομερή λίστα με όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές στο σύστημά σας, μαζί με τις εκδόσεις, τις ημερομηνίες εγκατάστασης, ακόμη και τα κλειδιά άδειας χρήσης. Αυτή η δυνατότητα αποδεικνύεται χρήσιμη όταν πρέπει να πραγματοποιήσετε μια καθαρή εγκατάσταση ή να επανεγκαταστήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα λογισμικού.

Με τη λειτουργία παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να παρακολουθείτε ζωτικές παραμέτρους του συστήματος, όπως η χρήση της CPU, η χρήση μνήμης, η δραστηριότητα δικτύου και η δραστηριότητα του δίσκου. 

Αυτό σας επιτρέπει να εντοπίσετε τυχόν προβλήματα συμφόρησης απόδοσης ή εφαρμογές που απαιτούν πόρους που μπορεί να επηρεάζουν την απόδοση του συστήματός σας. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις με βάση προκαθορισμένα όρια, παρέχοντάς σας μια προληπτική προσέγγιση για τη διατήρηση της υγείας του συστήματός σας.

Το λογισμικό είναι συμβατό με όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows 11, 10, 8, 7 και XP. Ο ελαφρύς σχεδιασμός του διασφαλίζει ότι δεν επιβαρύνει τους πόρους του συστήματός σας, επιτρέποντας την αποτελεσματική λειτουργία ακόμη και σε μηχανήματα χαμηλών προδιαγραφών.

Συμπερασματικά, πρόκειται για μία ολοκληρωμένη λύση για τον έλεγχο και τη λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με το υλικό του υπολογιστή σας.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή HARDiNFO


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .