//Add More external stylesheets Linkbar : Οργανώστε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας με επιπλέον μπάρες εργασίας


Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Linkbar : Οργανώστε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας με επιπλέον μπάρες εργασίας

read

Το Linkbar είναι μια εφαρμογή που αποδεικνύεται χρήσιμη για όσους χρήστες θέλουν να οργανώσουν καλύτερα την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή τους και χρειάζονται περισσότερες από μία γραμμή εργαλείων για να τοποθετήσουν συντομεύσεις για την εκκίνηση συχνά χρησιμοποιούμενων προγραμμάτων, αρχείων κλπ.  

Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές γραμμές εργαλείων στην επιφάνεια εργασίας σας και να τοποθετήσετε συντομεύσεις για τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά ώστε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα αγαπημένα σας προγράμματα και αρχεία, χωρίς την ανάγκη να ψάχνετε μέσα σε φακέλους ή στο μενού εκκίνησης.

Επιπλέον, διαθέτει  δυνατότητα προσαρμογής των γραμμών εργαλείων σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη. Μπορούν να προστεθούν νέες γραμμές, να αλλάξει η διάταξη των συντομεύσεων, και να προσαρμοστεί το μέγεθος και η θέση των γραμμών εργαλείων στην οθόνη. Αυτό σας επιτρέπει να οργανώσετε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας τους με τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα ώστε βελτιώσετε την εργασιακή σας απόδοση.

Συνοψίζοντας , το Linkbar αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή που μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα την διαχείριση των συντομεύσεών σας και να απαλλάξετε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας από τα πολλά εικονίδια. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Linkbar


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .