//Add More external stylesheets Hasleo Disk Clone : Δωρεάν εργαλείο κλωνοποίησης του σκληρού σας δίσκου


Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Hasleo Disk Clone : Δωρεάν εργαλείο κλωνοποίησης του σκληρού σας δίσκου

read

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του σκληρού δίσκου μας είναι μια σημαντική διαδικασία που μπορεί να μας προστατεύσει από την απώλεια δεδομένων σε περίπτωση βλάβης του συστήματος ή του δίσκου. Ωστόσο, η δημιουργία ενός ακριβού αντιγράφου του σκληρού δίσκου μας μπορεί να είναι μια χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις όπως το Hasleo Disk Clone που μπορούν να μας διευκολύνουν σε αυτό.

Πρόκειται για ένα ισχυρό, απολύτως δωρεάν, εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τον σκληρό δίσκο μας. Με αυτό το πρόγραμμα, μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε ένα ακριβές αντίγραφο του δίσκου μας, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργικών συστημάτων, των εφαρμογών και των δεδομένων μας. Αυτό μας παρέχει την ασφάλεια ότι αν κάτι πάει στραβά με τον αρχικό μας δίσκο, μπορούμε να επαναφέρουμε όλα τα δεδομένα μας από το αντίγραφο.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Hasleo Disk Clone είναι η ευελιξία του. Μπορούμε να επιλέξουμε να δημιουργήσουμε ένα αντίγραφο του δίσκου μας σε έναν άλλο δίσκο, σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή ακόμα και σε ένα δίσκο δικτύου. Επίσης, το πρόγραμμα υποστηρίζει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε δίσκους με διαφορετικό μέγεθος, κάτι που μας παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία.

Επιπλέον, έχει ένα απλό, λειτουργικό μενού, που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τα αντίγραφα ασφαλείας μας με λίγα μόνο κλικ. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους μη τεχνικά καταρτισμένους χρήστες που δεν έχουν εμπειρία στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Υποστηρίζει κλωνοποίηση δίσκων και διαμερισμάτων ανά τομέα, επιτρέπει την προσαρμογή της θέσης και του μεγέθους των κατατμήσεων προορισμού και μπορείτε να κλωνοποιήσετε έναν δίσκο MBR ως GPT δίσκο ή να κλωνοποιήστε έναν δίσκο GPT ως δίσκο MBR. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δίσκο έκτακτης ανάγκης WinPE με δυνατότητα εκκίνησης για μετεγκατάσταση δίσκου ή διαμερίσματος.

Τέλος, το Hasleo Disk Clone προσφέρει γρήγορες επιδόσεις και αξιόπιστα αποτελέσματα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του δίσκου μας, το πρόγραμμα μπορεί να δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας σε ελάχιστο χρόνο, εξασφαλίζοντας ότι οι διαδικασίες δημιουργίας αντιγράφων δεν θα επηρεάσουν την καθημερινή μας εργασία.

ΒΗΜΑΤΑ

  1. Εκτελέστε το Hasleo Disk Clone, επιλέξτε "System clone", το Hasleo Disk Clone θα επιλέξει αυτόματα όλα τα διαμερίσματα που πρέπει να κλωνοποιηθούν για τη μετεγκατάσταση συστήματος των Windows, απλώς κάντε κλικ στο "Next".
  2. Επιλέξτε το δίσκο προορισμού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Επόμενο".
  3. Προσαρμόστε το μέγεθος και τη θέση των κατατμήσεων σύμφωνα με τις ανάγκες σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Επόμενο». Ένα προειδοποιητικό μήνυμα σάς ενημερώνει ότι όλα τα δεδομένα στην επιλεγμένη μονάδα δίσκου θα καταστραφούν. Κάντε κλικ στο "Ναι" για να συνεχίσετε εάν δεν έχετε σημαντικά δεδομένα στο δίσκο προορισμού.
  4. Το Hasleo Disk Clone ξεκινά τη μετεγκατάσταση των Windows στον δίσκο προορισμού.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η επιλογή Clone as MBR/Clone as GPT σάς επιτρέπει να κλωνοποιήσετε το λειτουργικό σύστημα Windows από έναν δίσκο MBR σε έναν δίσκο GPT ή από έναν δίσκο GPT σε έναν δίσκο MBR.

Η επιλογή Keep partition layout μπορεί να διασφαλίσει ότι η διάταξη διαμερίσματος του δίσκου προορισμού είναι ακριβώς η ίδια με τον δίσκο προέλευσης μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κλωνοποίησης.

  • * Ευθυγράμμιση δίσκου: 1M (Συνιστάται) : Η ευθυγράμμιση 1M είναι ένα υποσύνολο της ευθυγράμμισης 4K και τα διαμερίσματα που ευθυγραμμίζονται με 1M είναι πάντα ευθυγράμμιση 4K, επομένως μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε την καλύτερη απόδοση ενός SSD. 
  • * Στα Windows Vista και σε μεταγενέστερα λειτουργικά συστήματα, τα διαμερίσματα που δημιουργούνται με τη Διαχείριση δίσκων των Windows στοιχίζονται πάντα κατά 1M byte, ανεξάρτητα από το αν ο δίσκος είναι SSD. 
  • * 4K : Βεβαιωθείτε ότι ο τομέας έναρξης κάθε διαμερίσματος προορισμού είναι πάντα ευθυγραμμισμένος με 4K byte, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την καλύτερη απόδοση ενός SSD. 
  •  Κύλινδρος : Βεβαιωθείτε ότι ο τομέας έναρξης κάθε διαμερίσματος προορισμού ξεκινά πάντα στην αρχή ενός κυλίνδρου. Τα Windows XP και τα προηγούμενα λειτουργικά συστήματα χρησιμοποιούν αυτήν τη λειτουργία ευθυγράμμισης.
  • *  None : Ο τομέας έναρξης κάθε διαμερίσματος προορισμού δεν είναι ευθυγραμμισμένος.
  • *  Η επιλογή διαμερίσματος κλώνος τομέα ανά τομέα σάς δίνει τη δυνατότητα να κλωνοποιήσετε όλους τους τομείς από το διαμέρισμα προέλευσης έως το διαμέρισμα προορισμού. 

 Συνοψίζοντας,  πρόκειται είναι ένα ισχυρό και εύχρηστο εργαλείο που μπορεί να  σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του σκληρού δίσκου μας με ευκολία και αξιοπιστία. 
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Hasleo Disk Clone


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .