//Add More external stylesheets StartAllBack : Μεταμορφώστε τα Windows 11


Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

StartAllBack : Μεταμορφώστε τα Windows 11

read

Με την κυκλοφορία των Windows 11, πολλοί αντιμετώπισαν το νέο μενού και τις αλλαγές στην εμπειρία χρήστη με ανάμικτα συναισθήματα και σκεπτικισμό. Στο σημερινό μας άρθρο θα περιγράψουμε το StartAllBack, ένα εργαλείο που υπόσχεται να φέρει πίσω την αίσθηση των παλαιότερων εκδόσεων των Windows, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την τεχνολογική πρόοδο των Windows 11

Πρόκειται για ένα εργαλείο προσαρμογής που επιτρέπει στους χρήστες των Windows 11 να επαναφέρουν κλασσικά στοιχεία του μενού χρήστη χρήστη, το παραδοσιακό μενού "Έναρξη" και την εμφάνιση της εργαλειοθήκης. Απευθύνεται σε εκείνους που προτιμούν την οικειότητα των παλιότερων εκδόσεων των Windows, αλλά δεν θέλουν να θυσιάσουν τις νέες δυνατότητες και τις βελτιώσεις ασφαλείας που διαθέτουν τα Windows 11.

Μόλις το εγκαταστήσετε μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση των Windows 11 στις προτιμήσεις σας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει διάφορες επιλογές προσαρμογής, όπως την επαναφορά του κλασσικού μενού "Έναρξη" με τη δυνατότητα προσαρμογής του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας του, την αλλαγή της εμφάνισης της εργαλειοθήκης, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορα θέματα και στυλ, την επαναφορά των αρχείων εξερεύνησης και των διαλόγων αποθήκευσης σε πιο κλασσικές εκδοχές, και προσαρμογή των animations και της συμπεριφοράς των παραθύρων.

Ωστόσο εκτός από την εμφάνιση, επιδιώκει επίσης να βελτιώσει την απόδοση των Windows κάνοντας το σύστημα πιο αποδοτικό μετην ελάχιστη δυνατή κατανάλωση πόρων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για χρήστες με παλαιότερο υλικό που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 11 χωρίς να επιβαρύνουν τον υπολογιστή τους

Συνοψίζοντας, το StartAllBack θα λέγαμε ότι αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος για τους χρήστες των Windows 11. Με την προσαρμοστικότητα και την ευκολία χρήσης σαν βασικά του σημεία, είναι το ιδανικό λογισμικό για όσους επιθυμούν να προσαρμόσουν την εμπειρία τους με τα windows 11.

Η εφαρμογή διατίθεται πλήρης, με δοκιμαστική περίοδο 100 ημερών. Από εκεί και μετα αν σας αρέσει μπορείτε να το αγοράσετε σε απίστευτη χαμηλή τιμή (σχεδόν 5 δολάρια).
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή StartAllBack


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .