//Add More external stylesheets UpdateHub : Ελέγξετε για τις πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού


Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

UpdateHub : Ελέγξετε για τις πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού

read

Οι παρωχημένες εφαρμογές μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες απειλές για την ασφάλεια σας. Το UpdateHub είναι μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τη διαδικασία ενημέρωσης λογισμικού για τον υπολογιστή σας.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα για ενημερώσεις για όλο το λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων του λειτουργικού συστήματος και των εφαρμογών.

Eμφανίζει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις και σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες θα εγκαταστήσετε, κάνοντας τη διαδικασία ενημέρωσης γρήγορη και εύκολη. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης λειτουργία επαναφοράς. Αυτή η δυνατότητα σημαίνει ότι μπορείτε να επαναφέρετε γρήγορα την προηγούμενη έκδοση, εάν δεν σας αρέσει μια ενημέρωση ή εάν κάνετε ενημέρωση κατά λάθος.

Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε ενημέρωση, συμπεριλαμβανομένων σημειώσεων έκδοσης και αριθμών έκδοσης, επιτρέποντάς σας να παραμένετε ενημερωμένοι για τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που έγιναν στο λογισμικό σας.

Το UpdateHub δεν ενημερώνει απλώς εφαρμογές. Μπορεί επίσης να ενημερώσει εφαρμογές από το Microsoft Store και ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα.

Εν κατακλείδι, είναι μία εξαιρετική, απολύτως δωρεάν εφαρμογή που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε. Υποστηρίζει από windows 10 και πάνω. Για την πλήρη λειτουργία της εφαρμογής κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής και τρέξτε το ως διαχειριστής.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή UpdateHub


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .