//Add More external stylesheets Venmon : Παρακολουθήστε τη χρήση CPU, RAM, HD σε πραγματικό χρόνο


Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Venmon : Παρακολουθήστε τη χρήση CPU, RAM, HD σε πραγματικό χρόνο

read

Το Venmon είναι ένα εργαλείο παρακολούθησης πόρων συστήματος για τα Windows. Μπορεί να παρακολουθεί τη μνήμη του υπολογιστή, τον επεξεργαστή, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το χρόνο λειτουργίας, το χρόνο αδράνειας, την κυκλοφορία δικτύου και τις μονάδες δίσκου. Χρησιμοποιεί ελάχιστη ισχύ επεξεργασίας και χρήση μνήμης ενώ εμφανίζει στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο. Μπορεί να τρέξει και σε φορητή λειτουργία, αν επιλέξετε το αντίστοιχο αρχείο

Είναι πολύ απλό στη χρήση και διαθέτει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων για την παρακολούθηση του συστήματός σας και του δικτύου σας. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε χρήστη των Windows που θέλει να διατηρεί το σύστημά του σε κορυφαία κατάσταση και να ελέγχει τη συνδεσιμότητα των συσκευών του δικτύου του.

Παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των πόρων του συστήματός σας, όπως τη CPU, τη μνήμη, τον δίσκο και το δίκτυο. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την απόδοση του συστήματός σας μέσω γραφημάτων και διαγραμμάτων, που σας βοηθούν να κατανοήσετε καλύτερα τη συμπεριφορά του.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε πολλαπλά ping προς διάφορες συσκευές στο δίκτυό σας, προκειμένου να ελέγξετε τη συνδεσιμότητά τους. Μπορείτε να παρακολουθείτε την απόκρισή τους και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε περίπτωση που κάποια συσκευή δεν ανταποκρίνεται.

Η κύρια οθόνη του Venmon εμφανίζει μια γενική περίληψη συστήματος, τη χρήση μνήμης, τη χρήση του επεξεργαστή, την κατάσταση της μπαταρίας, το χρόνο λειτουργίας και τον χρόνο αδράνειας. Τα συμβάντα συστήματος θα αναφέρουν δραστηριότητες όπως, δραστηριότητα μπαταρίας (ποσοστό φόρτισης/πρίζας/αποσύνδεσης/φόρτισης/μη φόρτισης), αλλαγές μνήμης που έχουν εκχωρηθεί και αναφέρουν περιόδους μεγάλων χρόνων αδράνειας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεγάλοι χρόνοι αδράνειας για να δείτε πότε κάποιος χρησιμοποίησε για τελευταία φορά τον υπολογιστή.


Το εργαλείο Ping περιλαμβάνει τη δυνατότητα προσθήκης έως και 1024 αυτοματοποιημένων Ping ανά διεύθυνση IP ή ονόματα κεντρικών υπολογιστών με ρυθμιζόμενο χρονικό διάστημα. Εμφανίζει τη διεύθυνση IP, τα ονόματα κεντρικών υπολογιστών, τον χρόνο σε ms, TTL, TOS, ληφθέντα, χαμένα, χαμένα %, και χρονοδιάγραμμα με φίλτρο χρόνου απόκρισης.

Τα ping μπορούν να διαγραφούν, να τεθούν σε παύση ή να επαναφέρονται μεμονωμένα ή σε μια επιλεγμένη ομάδα. Πολλαπλά ping κατανέμονται σε όλους τους πυρήνες του επεξεργαστή για να εξισορροπηθεί το φορτίο της CPU. Τα δεδομένα ping αποθηκεύονται σε ένα αρχείο JSON κάθε ώρα ή κατά το κλείσιμο του προγράμματος.

Οι κίτρινες γραμμές είναι αργοί χρόνοι απόκρισης που ορίζονται από τη ρύθμιση χρονικού ορίου μεταξύ 50 και 800 ms, οι κόκκινες γραμμές είναι ping που έληξαν και οι μπλε γραμμές υποδεικνύουν ότι πιθανώς λείπουν δεδομένα από την επανεκκίνηση συστήματος ή προγράμματος.

Κάθε σημείο γραμμής χρόνου μπορεί να τοποθετηθεί με τον δείκτη του ποντικιού πάνω με περισσότερες λεπτομέρειες ή να κάνετε δεξί κλικ για να εξαγάγετε όλα τα δεδομένα στο πρόχειρο, έτοιμα να επικολληθούν σε ένα email ή έγγραφο κειμένου.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Venmon


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .