//Add More external stylesheets Ζ-DBackup : Επαγγελματική εφαρμογή αντιγράφων ασφαλείας



Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Ζ-DBackup : Επαγγελματική εφαρμογή αντιγράφων ασφαλείας

read

Πρόκειται για μία πλήρη εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που μπορεί να αντιγράψει τα δεδομένα σας  γρήγορα, εύκολα και αξιόπιστα σε κάθε είδους μονάδα όπως CD-R / W, DVD +/- R / W, DVD-RAM, Blu-Ray, USB flash drives άλλα. 

Υποστηρίζει πολλά σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, συγχρονισμό καταλόγου, πλήρως αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αρχειοθέτησης, τη μεταφορά δεδομένων μέσω e-mail, FTP ή δικτύου.

Αυτό το καθιστά ένα ιδανικό εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για την προσωπική όσο και επαγγελματική χρήση. Τα σύνολα αντιγράφων ασφαλείας συνδέονται μεταξύ τους έτσι, ένα σύνολο αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να συνδεθεί με ένα άλλο σετ backup για να εκτελέσετε πολλά αντίγραφα ασφαλείας σε ένα τρέξιμο. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας με διαφορετικές ρυθμίσεις για διαφορετικό περιεχόμενο.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα σετ Backup για τη μουσική που θέλετε να κάνετε backup στο NAS σας, άλλο backup για τα έγγραφά σας στο cloud σε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο, και ένα ακόμη αντιγράφων ασφαλείας για τις φωτογραφίες σας σε σε δίσκο Blu-ray και να τρέξετε όλα αυτά σε ένα βήμα.

Με το Ζ-DBackup μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ολόκληρων εφαρμογών όπως το Microsoft Outlook, βάσεις δεδομένων και το μητρώο των Windows. Το λογισμικό είναι σε θέση να κάνει αντίγραφα ασφαλείας εργασίες σε ένα δίκτυο, υποστηρίζει επίσης προγραμματισμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Σε τελική ανάλυση, πρόκειται για ένα πραγματικά αξιόλογο πρόγραμμα, με επαγγελματικές δυνατότητες, που ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Ζ-DBackup


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .