//Add More external stylesheets SIV : Δείτε λεπτομερείς πληροφορίες για το υλικό του υπολογιστή σας


Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

SIV : Δείτε λεπτομερείς πληροφορίες για το υλικό του υπολογιστή σας

read

Το SIV είναι ένα  δωρεάν, ισχυρό και πλούσιο σε δυνατότητες λογισμικό που παρέχει στους χρήστες μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του συστήματος του υπολογιστή τους.

Πρόκειται για ένα βοηθητικό εργαλείο για τα Windows που αναπτύχθηκε από τον Ray Hinchliffe. Έχει σχεδιαστεί για να συλλέγει και να εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με διάφορα στοιχεία ενός συστήματος υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένου υλικού, λογισμικού και διαμορφώσεων δικτύου. Το λογισμικό είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα λειτουργικών συστημάτων Windows, καθιστώντας το προσβάσιμο σε μια μεγάλη βάση χρηστών.

Παρέχει πληροφορίες για την CPU, τη μητρική, τη μνήμη, τους δίσκους, την κάρτα γραφικών, το δίκτυο και πολλά άλλα. Μπορείτε να δείτε λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέρος του υπολογιστή σας και να ελέγξετε την απόδοσή τους. Επιπλέον, διαθέτει εργαλεία διαγνωστικού ελέγχου και απόδοσης, όπως τη μέτρηση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή, τον έλεγχο της ταχύτητας του ανεμιστήρα, και τον έλεγχο της μνήμης.

Παρέχει πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τις διαμορφώσεις λογισμικού. Εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σύστημα, τις εγκατεστημένες εφαρμογές, τις διαδικασίες που εκτελούνται και τις υπηρεσίες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με προγράμματα οδήγησης συστήματος, προγράμματα εκκίνησης και ενεργές συνδέσεις δικτύου.

Το λογισμικό οργανώνει τις πληροφορίες σε διάφορες καρτέλες και υποκατηγορίες, επιτρέποντας στους χρήστες να εντοπίζουν εύκολα τις επιθυμητές πληροφορίες. Τα δεδομένα μπορούν να προβληθούν σε μορφή απλού κειμένου ή σε οπτικές αναπαραστάσεις.

Συνοψίζοντας,  πρόκειται για  ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για όσους θέλουν να έχουν λεπτομερείς πληροφορίες για το σύστημα τους ώστε να διατηρούν την απόδοσή του σε υψηλά επίπεδα. Είναι ένα πρόγραμμα που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή SIV


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .