//Add More external stylesheets Cyotek WebCopy : Κατεβάστε οποιαδήποτε ιστοσελίδα στο σκληρό σας δίσκο



Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Cyotek WebCopy : Κατεβάστε οποιαδήποτε ιστοσελίδα στο σκληρό σας δίσκο

read

Το Cyotek WebCopy είναι ένα δωρεάν εργαλείο για την πλήρη αντιγραφή ή μέρους οποιοσδήποτε ιστοσελίδας τοπικά στο σκληρό δίσκο σας ώστε να έχετε τη δυνατότητα πλήρους πρόσβασης σ΄αυτήν χωρίς να είστε αναγκασμένοι να είστε συνεχώς συνδεδεμένοι στο ίντερνετ.

Η εφαρμογή παρ΄ότι απλή περιλαμβάνει αρκετές επί μέρους ρυθμίσεις ώστε να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Σύνδεσμοι σε πόρους όπως stylesheets, εικόνες, και άλλες σελίδες στην ιστοσελίδα θα αντιστοιχιστούν εκ νέου ώστε να ταιριάζουν με την τοπική διαδρομή. Χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη διαμόρφωση μπορείτε να καθορίσετε ποια μέρη του δικτυακού τόπου θα αντιγραφούν και πώς.

Το WebCopy θα εξετάσει το περιθώριο HTML ενός ιστοτόπου και θα προσπαθήσει να ανακαλύψει όλους τους συνδεδεμένους πόρους, όπως άλλες σελίδες, εικόνες, βίντεο, λήψεις αρχείων - οτιδήποτε και όλα. Θα κατεβάσει όλους αυτούς τους πόρους και θα συνεχίσει να αναζητά περισσότερα.

Με αυτόν τον τρόπο, το WebCopy μπορεί να "ανιχνεύσει" έναν ολόκληρο ιστότοπο και να κατεβάσει όλα όσα βλέπει σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια λογική ΄΄φωτοτυπία΄΄ του ιστοτόπου προέλευσης.

Ωστόσο, εάν ένας ιστότοπος χρησιμοποιεί βαριά JavaScript για να λειτουργήσει, είναι απίθανο το WebCopy να είναι σε θέση να κάνει ένα ακριβές αντίγραφο αν δεν είναι σε θέση να ανακαλύψει όλο τον ιστότοπο λόγω της χρήσης του JavaScript για τη δυναμική δημιουργία συνδέσμων. 

Το WebCopy δεν μεταφορτώνει τον ακατέργαστο πηγαίο κώδικα μιας ιστοσελίδας, αλλά μπορεί να κατεβάσει ό, τι επιστρέφει ο διακομιστής HTTP. Παρόλο που θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσει ένα αντίγραφο χωρίς σύνδεση κάποιοι ιστότοποι ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά όπως αναμένεται μόλις αντιγραφούν.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Cyotek WebCopy


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .