//Add More external stylesheets Ashampoo Money : Δωρεάν πρόγραμμα για προγραμματισμό των οικονομικών σας


Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Ashampoo Money : Δωρεάν πρόγραμμα για προγραμματισμό των οικονομικών σας

read

Το Ashampoo Money είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που σας βοηθάει να έχετε μια σαφή εικόνα των οικονομικών σας. Σας επιτρέπει να καταγράφετε έσοδα και έξοδα, να δημιουργείτε προϋπολογισμούς, να παρακολουθείτε τις τραπεζικές σας συναλλαγές και γενικά να έχετε τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών σας.

Δημιουργήστε έναν ή περισσότερους λογαριασμούς, καταχωρίστε τα έσοδα και τα έξοδά σας, όπως ενοίκιο, κοινόχρηστα και ασφάλιση, και θέστε υπό έλεγχο τα τρέχοντα έξοδά σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε αποταμίευση ή υπάρχει ακόμα περιθώριο για μεγάλες αγορές; Το Ashampoo Money θα σας το πει!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εύκολη καταγραφή εσόδων και εξόδων. Μπορείτε γρήγορα να προσθέσετε νέες συναλλαγές και να τις κατηγοριοποιήσετε.
  • Ανάλυση δαπανών. Το πρόγραμμα αναλύει αυτόματα τις δαπάνες σας ανά κατηγορία, ώστε να γνωρίζετε πού ξοδεύετε περισσότερα χρήματα.
  • Παρακολούθηση προϋπολογισμού. Μπορείτε να θέσετε στόχους και όρια δαπανών ανά κατηγορία και να βλέπετε πόσο κοντά είστε στην επίτευξή τους.
  • Σύνδεση με τραπεζικούς λογαριασμούς: Μπορεί να συγχρονίζεται με τους λογαριασμούς σας για ενημερωμένο ισολογισμό.
  • Γραφήματα και αναφορές. Μπορείτε εύκολα να δημιουργείτε γραφήματα για την οπτικοποίηση των οικονομικών σας και να εξάγετε αναφορές.

Συνοψίζοντας, είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για όποιον θέλει να έχει μια σαφή εικόνα των οικονομικών του και να τα διαχειρίζεται αποτελεσματικά. Με την εύχρηστη διεπαφή του και τις πολλές δυνατότητές του, αξίζει να το δοκιμάσετε!
 

Πριν ξεκινήσετε, αν δεν έχετε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ( είναι δωρεάν) στην Ashampoo. Από εκεί και μετά κατεβάστε την εφαρμογή Connect και εγκαταστήστε τη στον υπολογιστή σας.  Τρέξτε τη και κάντε login με τον λογαριασμό σας. Μετά κατεβάστε το Ashampoo Money και εγκαταστήστε το. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα το δείτε την εφαρμογή και μπορείτε να την τρέξετε μέσα από το μενού της εφαρμογής. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Ashampoo Money


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .