//Add More external stylesheets Free Screen Recorder : Λήψη οθόνης σε βίντεο υψηλής ποιότητας


Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Free Screen Recorder : Λήψη οθόνης σε βίντεο υψηλής ποιότητας

read
Παρουσιάζουμε το λογισμικό Free Screen Recorder από το Microsoft Store - το απόλυτο εργαλείο για λήψη βίντεο οθόνης υψηλής ποιότητας. Είτε θέλετε να εγγράψετε ολόκληρη την οθόνη σας, μια συγκεκριμένη περιοχή μιας ιστοσελίδας ή απλώς μια καρτέλα, αυτό το απλό αλλά ισχυρό εργαλείο σας καλύπτει απόλυτα.

Mπορείτε να τραβήξετε αβίαστα όχι μόνο την επιφάνεια εργασίας σας αλλά και το πρόγραμμα περιήγησης και την κάμερα web. Θέλετε να συμπεριλάβετε ήχο στις ηχογραφήσεις σας; Κανένα πρόβλημα.

Σάς επιτρέπει να εγγράφετε τον ήχο του συστήματος, την είσοδο μικροφώνου ή και τα δύο ταυτόχρονα.Είτε είστε δημιουργός περιεχομένου που θέλει να παράγει ελκυστικά σεμινάρια είτε επαγγελματίας που χρειάζεται να τεκμηριώσει σημαντικές παρουσιάσεις, το λογισμικό αυτό είναι εδώ για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

Μην αρκεστείτε σε μέτρια εργαλεία εγγραφής οθόνης, όταν μπορείτε να έχετε ένα που κάνει σχεδόν τα πάντα. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα εκπαιδευτικό βίντεο, να δείξετε το παιχνίδι σας, να ηχογραφήσετε μια συνάντηση, να αποθηκεύσετε ζωντανή ροή ή για οποιαδήποτε άλλη γενική χρήση, το Screen Recorder μπορεί να σας βοηθήσει.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Απολύτως δωρεάν.
  2. Απεριόριστος χρόνος εγγραφής οθόνης.
  3. Εύχρηστος χειρισμός και άμεση αποθήκευση βίντεο
  4. Σας δίνει τη δυνατότητα εγγραφής ήχου συστήματος, μικροφώνου ή εγγραφής και των δύο πηγών ήχου ταυτόχρονα.
  5. Εγγραφή του προγράμματος περιήγηση
  6. Καταγράφει αυτόματα τις επιθυμητές καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησής σας και σας προσφέρει μια πιο ακριβή εμπειρία εγγραφής.
  7. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε όλες τις δραστηριότητες στην επιφάνεια εργασίας με λίγα μόνο κλικ.
  8. Εγγραφή κάμερας web 
  9. Επεξεργαστείτε τα βίντεο σας αμέσως μετά την εγγραφή της οθόνης σας


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .