//Add More external stylesheets USB Raptor : Κλειδώστε τον υπολογιστή σας με USB Stick


Τρίτη 16 Απριλίου 2024

USB Raptor : Κλειδώστε τον υπολογιστή σας με USB Stick

read

Η  ασφάλεια των δεδομένων μας είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας. Με την αύξηση της χρήσης των φορητών συσκευών, όπως οι USB μονάδες αποθήκευσης, η ασφάλεια των δεδομένων μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ. 

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε το USB Raptor, ένα εργαλείο που προσφέρει ασφάλεια υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα σας. Πρόκειται για μία εφαρμογή  για τα Windows που παρέχει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας μια μονάδα USB ως κλειδί για να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το σύστημά σας. Έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας, ειδικά όταν βρίσκεστε μακριά από αυτόν.

Όταν εγκαθιστάτε το USB Raptor στον υπολογιστή σας, μπορείτε να επιλέξετε μια USB μονάδα που θα χρησιμοποιηθεί ως κλειδί. Όταν η USB μονάδα είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή, ο υπολογιστής είναι ξεκλείδωτος και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα σας. Όταν αποσυνδέετε την USB μονάδα, ο υπολογιστής κλειδώνεται αυτόματα και γίνεται αδύνατη η πρόσβαση σε αυτόν χωρίς την κατάλληλη USB μονάδα.

Για να κλειδώσετε τον υπολογιστή σας, απλώς αφαιρέστε τη μονάδα USB. Αυτή η ενέργεια ενεργοποιεί το USB Raptor για να κλειδώσει αυτόματα το σύστημα, αποτρέποντας την πρόσβαση σε αυτό χωρίς τη μονάδα USB. Όταν επιστρέψετε, εισάγετε ξανά τη μονάδα USB στον υπολογιστή και το USB Raptor θα ξεκλειδώσει το σύστημα, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε.

Το USB Raptor προσφέρει επίσης διάφορες επιλογές προσαρμογής για τη βελτίωση της ασφάλειας και της χρηστικότητας της εφαρμογής. Μπορείτε να διαμορφώσετε μια περίοδο χρονικού ορίου, η οποία κλειδώνει αυτόματα το σύστημα εάν η μονάδα USB δεν τοποθετηθεί εντός καθορισμένου χρόνου. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης ως εφεδρική μέθοδο ελέγχου ταυτότητας σε περίπτωση που χάσετε ή ξεχάσετε τη μονάδα USB.

Επιπλέον, παρέχει ένα αρχείο καταγραφής που καταγράφει όλα τα συμβάντα κλειδώματος και ξεκλειδώματος, δίνοντάς σας μια λεπτομερή επισκόπηση της κατάστασης ασφαλείας του συστήματος. Αυτό το αρχείο καταγραφής μπορεί να είναι χρήσιμο για την παρακολούθηση τυχόν προσπαθειών μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.

Συνoψίζοντας,  πρόκειται για ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την ασφάλιση του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας μια μονάδα USB ως κλειδί  που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας στο σύστημά σας και διασφαλίζει ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή USB Raptor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .