Οι 24 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για να ακούσετε μουσική στα Windows



Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Οι 24 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για να ακούσετε μουσική στα Windows

read

Το Windows media player και η μουσική Groove είναι ενσωματωμένοι Players στα windows και μας δίνουν τη δυνατότητα δούμε βίντεο ή να ακούσουμε την αγαπημένη μας μουσική. Στο διαδίκτυο ωστόσο, υπάρχουν πάρα πολλές άλλες ανεξάρτητες εφαρμογές και με πολύ καλές επιδόσεις για το σκοπό αυτό. Εμείς σήμερα επιλέξαμε τα 24 καλύτερα δωρεάν προγράμματα, από τα πιο απλά, έως και τα πιο σύνθετα (για τους απαιτητικούς), που θα σας βοηθήσουν να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική.



1. VUPlayer


Το VUPlayer είναι ένας σύγχρονος, εκπληκτικά απλός και αποδοτικός μουσικός Player για τα Windows που σας βοηθήσει να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να τροποποιήσετε τον τόνο της μουσικής σας με τον ισοσταθμιστή ήχου που περιλαμβάνει και να προσθέσετε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα Visual εφέ που περιλαμβάνει. Παρά ταύτα, παραμένει, εξαιρετικά ελαφρύς, χωρίς να απαιτεί πολλούς πόρους, θα έλεγα ότι είναι ίσως ένας από τους καλύτερους μουσικούς players που μπορεί να βρει κάποιος για τα windows και πιστεύω ότι αξίζει να το δοκιμάσετε.


2. Nemp


Πρόκειται για ένα απολύτως δωρεάν, λειτουργικό εμφανίσιμος mp3 player, με πολλές λειτουργίες. Είναι φορητός, που σημαίνει ότι τρέχει χωρίς εγκατάσταση. Μπορεί να αναζητήσει αρχεία ήχου στους σκληρούς σας δίσκους και να τα αποθηκεύσει στη βιβλιοθήκη του. Απλά μεταφέρετε και αποθέσετε τον κατάλογο μουσικής σας στο παράθυρο Nemp. Μετά από αυτό μπορείτε να περιηγηθείτε και να αναζητήσετε την αγαπημένη σας μουσική σε αυτή τη βιβλιοθήκη με όνομα καλλιτέχνη, ή ανά άλμπουμ. Τα μεταδεδομένα διαβάζονται από ID3v1-Ετικέτες, ID3v2, Ogg-Vorbis, Flac Metablocks και Apev2-Tags και μπορούν να τροποποιηθούν. Στα αρχεία wma τα μεταδεδομένα διαβάζονται, αλλά δεν μπορούν να τροποποιηθούν. Για CD-Audio χρησιμοποιείται το CD-Text και (προαιρετικά) το freedb.


3. CD-Runner


Το CD-Runner έχει σχεδιαστεί για να αναγνωρίζει και να αναπαράγει αυτόματα πολυμέσα όλων των τύπων, από Audio CD σε MP3 και FLAC. Επίσης, αναλύει τα CD, παίζει ραδιόφωνο στο Internet, MP3 CD και ταινίες DVD, μεταφορτώνει αυτόματα πληροφορίες CD από το freedb online και πολλά άλλα.

Περιλαμβάνει γραφικές προσόψεις Home Stereo, Compact, TouchPad και Ribbon (ελαχιστοποιημένο) που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με ένα πραγματικό hi-fi CD και DVD player, ενώ η μικρότερη πρόσοψη στερεοφωνικού έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με μια πραγματική μονάδα που θα βρείτε σε ένα αυτοκίνητο.

Η φορητή πρόσοψη έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με γενική συσκευή αναπαραγωγής MP3. Η νέα πρόσοψη TouchPad έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με ένα γενικό tablet υπολογιστή και περιλαμβάνει πλήρη και μικρά μεγέθη.

 Όλες οι προσόψεις είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμες και μπορεί να αλλάζουν μεταξύ σας καθώς παίζετε μουσική ή βλέπετε ταινίες. Παρέχεται επίσης, πλήρης υποστήριξη για το freedb και οποιαδήποτε άλλη συμβατή βάση δεδομένων CDDB, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε αυτόματη λήψη και υποβολή ηλεκτρονικών πληροφοριών Audio CD (τίτλοι καλλιτεχνών και άλμπουμ, τίτλοι τραγουδιών, σημειώσεις γραμματοκιβωτίου κ.λπ.). Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε πάνω από 3 εκατομμύρια ηχητικά CD με την τελευταία βιβλιοθήκη δίσκων.

4. Qmmp


Πρόκειται για μία πολύ απλή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική απλά και γρήγορα. Το περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής είναι παρόμοιο με τους πολύ δημοφιλείς players winamp ή xmms. Περιλαμβάνει πολλά εναλλακτικά user interface ώστε να το προσαρμόσετε ακριβώς στις ανάγκες σας που μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ.

4. XMPLAY

Εναλλακτικός ελαφρύς Player, υποστηρίζει OGG, MP3, MP2, MP1, WMA, WAV, CDA, MO3, S3M, MTM MOD, UMX audio formats, και PLS, M3U, ASX, WAX playlists. Μπορείτε να φορτώσετε περισσότερα formats μέσω των plugins που διαθέτει το πρόγραμμα. Το πιο σημαντικό απ΄όλα είναι ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση και καταναλώνει πολύ λίγους πόρους. Τέλος μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση του Player κατεβάζοντας όποιο από τα δεκάδες έτοιμα skins σας αρέσει.

6. MFPlayer


Το MFPlayer είναι ένας δωρεάν μουσικός player που προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης μουσικής σε υπολογιστές που τρέχουν Windows. Ιδανικός για χρήστες που αναζητούν έναν αξιόπιστο και εύχρηστο player.

Διαθέτει, πληθώρα χαρακτηριστικών που τον καθιστούν μία εξαιρετική επιλογή για την αναπαραγωγή πολυμέσων. Με τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και την υποστήριξη διαφόρων μορφών αρχείων, ο MFPlayer είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε χρήστη.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι το απλό και ευανάγνωστο μενού του. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν στη μουσική τους βιβλιοθήκη και να επιλέξουν το πολυμέσο που θέλουν να αναπαράγουν. Επιπλέον, διαθέτει διάφορες επιλογές προσαρμογής και ρύθμισης της αναπαραγωγής προσφέροντας έτσι μια εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης.

Τέλος, διαθέτει, δυνατότητες διαχείρισης βιβλιοθήκης πολυμέσων, ώστε οι χρήστες να μπορούν να οργανώσουν το περιεχόμενό τους με ευκολία και να το αναπαράγουν ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Συνοψίζοντας,  πρόκειται για ένα εξαιρετικό μουσικό player για να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική. Θεωρώ πώς είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά έναν αξιόπιστο μουσικό player.

7. Audacious


Σύγχρονο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου ανοιχτού κώδικα, απόγονος του XMMS, για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σας που όμως δεν καταναλώνει άσκοπα τους πόρους του υπολογιστή σας.

Μεταφέρετε και αποθέστε φακέλους και μεμονωμένα αρχεία τραγουδιών, αναζητήστε καλλιτέχνες και άλμπουμ σε ολόκληρη τη μουσική σας βιβλιοθήκη ή δημιουργήστε και επεξεργαστείτε τις δικές σας προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής.

Ακούστε μουσική από CD ή από ροή από το Internet και ενεργοποιήστε για καλύτερη ακουστική το γραφικό ισοσταθμιστή ή δοκιμάστε με εφέ LADSPA.

Απολαύστε τη σύγχρονη θεματολογία ή αλλάξτε την εμφάνιση ως Winamp Classic. Χρησιμοποιήστε τα plugins που περιλαμβάνονται στο Audacious για να διαβάσετε τους στίχους στη μουσική σας, και πολλά άλλα.

8. Vov Music Player


Ελαφρύ, απλό πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου, ικανό να αναπαράγει αρχεία FLAC, MP3, MP2, MP1, OGG, WMA, WAV και AIFF. Δεν χρειάζονται περίπλοκες ρυθμίσεις για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια από την επιφάνεια εργασίας σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε την πηγή με τα μουσικά σας αρχεία και να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Η διεπαφή είναι μινιμαλιστική και παρέχει τα βασικά στοιχεία στοιχεία που απαιτούνται για την αναπαραγωγή των μουσικών αρχείων, ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της σειράς και της τυχαίας αναπαραγωγής της μουσικής σας.

Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα πολύ απλό μουσικό Player χωρίς σύνθετες ρυθμίσεις που δεν επιβαρύνει τους πόρους του συστήματος του υπολογιστή σας. 

9. ZPlayer


Το ZPlayer είναι ένα πρόγραμμα είναι μία εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής με πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση γραμμένη σε Java, που σημαίνει ότι μπορεί να τρέξει σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα που διαθέτει εγκατεστημένη Java (έκδοση 1.7.0 ή νεότερη). Περιλαμβάνει, αυτόματη υποστήριξη για αρχεία MPEG επίπεδα I, II και III (MP2, MP3), PCM Wave (WAV), αρχεία Vorbis Ogg, Flac, MOD (S3M, MTM, IT, XM, UMX, MO3) SF2 SoundBank υποστήριξη) και CDA, υποστήριξη για plugins Winamp2 (μόνο για Windows και Java 32bits), υποστήριξη σε εκτεταμένη μορφή ήχου (24 / 32bit / 7.1ch / 96Khz), στα Windows με εφαρμογή JNI DirectSound και Linux με εφαρμογή JNI ALSA. Διαθέτει ακόμη, ισοσταθμιστή, εφέ ήχου όπως ανακατεύθυνση μπάσων και ευρεία στερεοφωνία, ανεξάρτητα κανάλια όγκου με ανακατεύθυνση μεταξύ τους, πλήρη υποστήριξη full screen και πολλές άλλες δυνατότητες.

10. AIMP Player


Θεωρείται από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων με εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, μικρό μέγεθος ελάχιστη χρήση των πόρων του συστήματος και πολύ καλή απόδοση. Ίσως ο καλύτερος audio player κατά την γνώμη μου με πολλά δυνατά σημεία ένα εκ των οποίων η μεγάλη ευκολία δημιουργίας Playlists για τη μουσική μας, επιπλέον, δωρεάν εργαλεία που συμπληρώνουν τον AIMP player, ώστε να ακούστε και να γράψτε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς σε OGG/ WAV / MP3 formats, να αναζητήστε και κατεβάστε album covers από το Internet κάντε Rip τα αγαπημένα σας cd, αλλά χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα και σαν Audio Recorder. Τέλος, μπορείτε ακόμη να αλλάξετε την εμφάνιση του Player, κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας οποιοδήποτε από τα δεκάδες διαθέσιμα, εκπληκτικά σε εμφάνιση skins από εδώ.

11. Boom Audio Player


Αν ψάχνετε να βρείτε ένα απλό player που να καταναλώνει ελάχιστους πόρους και να μπορεί να παίξει τα πιο διαδεδομένα φόρμά ήχου νομίζω ότι το Boom είναι η πιο κατάλληλη λύση. Από προεπιλογή είναι καθορισμένο για ψάξει για μουσικά αρχεία στον φάκελο των windows η Μουσική μου΄΄ μπορείτε όμως να ρυθμίσετε να ακούσετε τη μουσική σας από οποιαδήποτε άλλους φακέλους στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε ακόμη να εγκαταστήσετε το Boom σε αφαιρούμενα ( USB ) και να το τρέξετε από εκεί αλλά και να περάσετε τη μουσική στο στικάκι σας έτσι ώστε κάθε φορά που να το συνδέετε στον υπολογιστή σας να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Υποστηρίζει ποικιλία από δημοφιλή φόρμά ήχου , όπως οι εξής: MP3 , Ogg Vorbis , FLAC , Musepack ( MPC ), WavPack , WAV, AIFF , mp4/m4a, WMA και φυσικά όπως καταλάβετε δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

12. Xion Player


Υψηλής πιστότητας player για να ακούτε μουσική. Υποστηρίζει απευθείας φόρτωση από τα αρχεία Zip και διαθέτει μία τεράστια συλλογή από skins ώστε να αλλάξετε την εμφάνιση του. Διαθέτει δυνατή υποστήριξη λιστών αναπαραγωγής, Equalizer με προεπιλογές, αυτόματη αναπαραγωγή και πολλές άλλες ευκολίες που θα πρέπει να έχει ένας σύγχρονος Player. Για να αλλάξετε την εμφάνισή του επιλέξτε οποιοδήποτε από τα εκατοντάδες έτοιμα skins που διαθέτει εδώ. 

13Clementine


Το Clementine είναι ένας σύγχρονος Player και οργανωτής ταξινόμησης μουσικών αρχείων με έμφαση στην ταχύτητα και την ευκολία χρήσης, μπορείτε να αναζητήσετε και να παίξετε μουσικά αρχεία από την μουσική σας αρχειοθήκη να ακούσετε ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου να δημιουργήσετε έξυπνες και δυναμικές playlists να δείτε τους στίχους των τραγουδιών που ακούτε και τις φωτογραφίες των καλλιτεχνών, να μετατρέψετε μουσική σε MP3, Ogg Vorbis, Ogg Speex, FLAC ή AAC αρχεία και ένα πλήθος ακόμη λειτουργιών. 

Πρόκειται για το καλύτερο ίσως πρόγραμμα στο είδος του, αφού έχει τη δυνατότητα εκτός από τη δυνατότητα προσθήκης μουσικής από τον τοπικό μας δίσκο, και τη δυνατότητα σύνδεσης με τους καλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και τη δυνατότητα προσθήκης οποιασδήποτε audio streeming url.

Επίσης μπορείτε να συνδεθείτε και να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική στους πιο διαδεδομένους Cloud storage όπως είναι το Google Drive, το DropBox, το Amazon Cloud Drive και άλλα. Για να προσθέσετε την αγαπημένη σας μουσική από τον σκληρό σας δίσκο, από το μενού της εφαρμογής επιλέξτε Tools και κάντε κλικ στην επιλογή Preference, από εκεί και μετά επιλέξτε τον φάκελο με τη μουσική σας και πατήστε Ο.Κ.

Περιμένετε λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί η εισαγωγή των τραγουδιών και μετά επιλέξτε να ακούσετε το αγαπημένο σας Άλμπουμ. Για κάθε άλμπουμ παρέχεται και η φωτογραφία του, μάλιστα αν δεν σας ικανοποιεί ή αν δεν ανταποκρίνεται ποιοτικά στα γούστα σας, μπορείτε μέσω της επιλογής Cover Manager ( επιλέξτε Tools- Cover Manager) να την αλλάξετε.

14. ACG Player


Η αναζήτηση ενός αξιόπιστου και πολυλειτουργικού media player είναι μια συνεχής πρόκληση για τους χρήστες. Ο ACG Player, διαθέσιμος στο Microsoft Store, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση που ξεχωρίζει για την πληθώρα των δυνατοτήτων και την ευελιξία του. Στο σημερινό άρθρο, θα εξετάσουμε τον ACG Player και θα αναλύσουμε τι τον κάνει να ξεχωρίζει.

Καταρχάς, είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος player πολυμέσων που υποστηρίζει ευρεία γκάμα αρχείων βίντεο και ήχου. Είτε πρόκειται για ταινίες σε υψηλή ευκρίνεια, είτε για μουσική σε διάφορα φορμάτ, ο ACG Player ανταποκρίνεται αξιόπιστα.

Από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του ACG Player είναι η επικεντρωμένη σχεδίασή του στην αισθητική και τη χρήση. Με έναν μοντέρνο, καθαρό σχεδιασμό, η εφαρμογή διαθέτει ένα εκπληκτικό μενού που διευκολύνει τους χρήστες να περιηγηθούν και να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις τους.

15. Musique


Ιδανικός Player για τους χρήστες που μπορεί να βρίσκουν άλλους μουσικούς Players περίπλοκους και δύσχρηστους. Ξεκινά γρήγορα, είναι πολύ ελαφρύ και μπορεί εύκολα να χειριστεί πολύ μεγάλες μουσικές συλλογές.

Περιηγηθείτε με φωτογραφίες καλλιτέχνη, εξώφυλλα άλμπουμ, είδη και φακέλους, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε τη μουσική σας με τον τρόπο. Εντυπωσιακή προβολή πληροφοριών στην οποία μπορείτε να μεταβείτε ενώ ακούτε.

Εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με το τρέχον κομμάτι, το άλμπουμ και τον καλλιτέχνη. Υποστηρίζει τις περισσότερες μορφές ήχου, όπως: FLAC, OGG Vorbis, Monkey's Audio (APE), Musepack (MPC), WavPack (WV), True Audio (TTA). Το Musique δεν τροποποιεί ποτέ τα αρχεία σας, αποθηκεύει όλα τα δεδομένα του στη δική του βάση δεδομένων.

16. Resonic Player


Το Resonic Player είναι ένα δωρεάν, απλό, γρήγορο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου που το βασικό του μενού αποτελείται κυρίως από ένα μεγάλο ευανάγνωστο μενού και έναν αναλυτή συχνότητας μουσικού φάσματος. Μπορεί να αντικαταστήσει επάξια οποιοδήποτε μουσικό player χρησιμοποιείται έως τώρα.

17. Hyperchroma


Δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για τα windows, που θα σας βοηθήσει να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης, να το χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε τη μουσική βιβλιοθήκη του υπολογιστή σας και να οργανώσετε τις λίστες αναπαραγωγής σας. Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα απλό, δωρεάν πρόγραμμα, για ταξινομήσετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας, και να διαχειριστείτε τις λίστες αναπαραγωγής σας, όλα, σε ένα καθαρό απλό μενού με εκτενή υποστήριξη για τη δημιουργία θεμάτων.


18. Winamp


Το Winamp είναι ένα από τα πρώτα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Nullsoft. Από την έκδοση 2 πωλήθηκε ως freemium και υποστηρίζει επεκτασιμότητα με πρόσθετα και skins, διαθέτει οπτικοποίηση μουσικής. playlist και βιβλιοθήκη πολυμέσων, που υποστηρίζονται από μια μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα.

Ήταν ένα τα πρώτα ευρέως χρησιμοποιούμενα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής για τα Windows που υποστήριξε μάλιστα την αναπαραγωγή του Ogg Vorbis από προεπιλογή. Η πρώτη του έκδοση κυκλοφόρησε το 1997 και γρήγορα έγινε δημοφιλής. 

Οι εκδόσεις 2.x χρησιμοποιήθηκαν ευρέως και έκαναν το Winamp μία από τις εφαρμογές των Windows με τις περισσότερες λήψεις. Μετά από χρόνια αδράνειας κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση με υποστήριξη Windows 11. Υποστηρίζει την αναπαραγωγή πολλών τύπων ήχου (MP3, OGG, AAC, WAV, MOD, XM, S3M, IT, MIDI, κ.λπ.) αλλά και βίντεο (AVI, ASF, MPEG, NSV), και αποτελεί για το χρήστη μια εξαιρετική επιλογή.

19. Media Player


Το Media Player έχει σχεδιαστεί για να κάνει πιο ευχάριστη την ακρόαση και την παρακολούθηση του περιεχομένου πολυμέσων σας. Στην ΄΄καρδιά΄΄ του βρίσκεται μια βιβλιοθήκη μουσικής με πλήρεις δυνατότητες που σας επιτρέπει να περιηγείστε και να αναπαράγετε γρήγορα μουσική, καθώς και να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε λίστες αναπαραγωγής. Όλο το περιεχόμενό σας στους φακέλους μουσικής και βίντεο θα εμφανίζεται αυτόματα στη βιβλιοθήκη σας. Το Media Player περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη για περιήγηση, διαχείριση και παρακολούθηση της τοπικής σας συλλογής βίντεο..

20.  QMPlay2


Aπολύτως δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και ήχου. Μπορεί να παίξει όλες τις μορφές που υποστηρίζονται από FFmpeg και libmodplug (συμπεριλαμβανομένων των J2B και SFX). και σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε ή να ακούτε διαφορετικούς τύπους πολυμέσων, από μουσική, τραγούδια, ραδιοφωνικούς σταθμούς μέχρι παρακολούθηση βίντεο, ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και πολλά άλλα. Υποστηρίζει, CD ήχου, YouTube και το MyFreeMP3. και μπορεί να αναπαράγει όλα τα είδη μορφών πολυμέσων, εκτός της μουσικής, θα μας επιτρέψει να παρακολουθούμε τα αγαπημένα μας βίντεο, από την επιφάνεια εργασίας μας, χωρίς να χρησιμοποιούμε κάποιο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

21.  @MAX Tray Player


Το κλασικό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Windows κάνει καλή δουλειά και υποστηρίζει μια σειρά από μορφές πολυμέσων. Ωστόσο, ο σχεδιασμός του παραμένει σχεδόν ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια.

Σας αρέσει να ακούτε μουσική όταν εργάζεστε με άλλες εφαρμογές των Windows; Τότε το @MAX Tray Player είναι για εσάς. Ενσωματώνει τη γραμμή προγράμματος αναπαραγωγής στη γραμμή εργασιών των Windows και γίνεται ουσιαστικά μέρος των Windows. Έτσι, δεν κρύβει τα παράθυρα των εφαρμογών. Παρ΄ότι μικρό, είναι εύκολο στη χρήση αλλά και αρκετά ισχυρό.

Μέσω συνδυασμών πλήκτρων μπορείτε να ανοίξετε και να το διαχειριστείτε, έχει χαμηλό αντίκτυπο στους πόρους του συστήματος, και είναι πλούσιο όσον αφορά τις δυνατότητες αναπαραγωγής πολυμέσων.

Επιπλέον, είναι ΔΩΡΕΑΝ. Όλες οι βασικές ενέργειες, όπως: άνοιγμα αρχείων, αναπαραγωγή αρχείων, διακοπή ή παύση αρχείου, μετάβαση στο επόμενο ή προηγούμενο αρχείο είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω των αντίστοιχων κουμπιών στη γραμμή εργασιών. Το Tray Player εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με το αρχείο που αναπαράγεται, όπως: χρόνο αναπαραγωγής, τίτλο και καλλιτέχνη στο μικρό αιωρούμενο παράθυρο. 

Κάποιος μπορεί να προσαρμόσει τη διαφάνεια αυτού του παραθύρου ή απλώς να το κρύψει. Χρησιμοποιώντας συνδυασμούς πλήκτρων συντόμευσης μπορεί κανείς να ελέγξει τη συσκευή αναπαραγωγής ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που είναι ενεργό εκείνη τη στιγμή.

22 JetAudio


Το JetAudio είναι ένας ολοκληρωμένος Player πολυμέσων που αποτελείται από ένα μόνο rack compact. Μπορείτε να παίξετε διάφορα αρχεία μουσικής και βίντεο, έχει ακόμη δυνατότητες, όπως είναι η εγγραφή CD, καταγραφή, και δυνατότητες μετατροπής σε άλλα αρχεία.

Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε το δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό στο internet χρησιμοποιώντας το JetCast, που παρέχεται με το JetAudio, και να αναπαραγάγετε όλες τις μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των WAV, MP3, MP3Pro, OGG, WMA, MPEG, AVI, WMV, MIDI, RM και βίντεο και μουσικά κομμάτια από CD. 

Πρόκειται ίσως για τον καλύτερο δωρεάν Player που δεν περιορίζεται μόνο στην αναπαραγωγή μουσικής αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε τα μουσικά σας αρχεία να αλλάξετε τις ετικέτες τους, αλλά να γράψετε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε κάποιο μουσικό CD/DVD, ή στο σκληρό σας δίσκο.

Τέλος, περιλαμβάνει δεκάδες διαφορετικά skins έτσι ώστε να επιλέξετε την εμφάνιση που σας αρέσει περισσότερο.

23.  Tuniac Media Player


Πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, διαχειριστή στυλ iTunes για Windows. Υποστήριξη σύνθετης επεξεργασίας λίστας αναπαραγωγής, αναζήτηση καθώς πληκτρολογείτε και υποστήριξη ουράς. Το Tuniac μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εμφανίζει γραφικά οπτικά εφέ σύμφωνα με τον ρυθμό του ήχου, παρέχει δε πλήθος υποστηριζόμενων μορφών. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για αναπαραγωγή των περισσότερων μορφών ήχου, όπως MP3, 3GP, OGG, AC3, MIDI, MPC, TTA, WV ή ακόμα και ραδιοφωνική ροή.

Μπορείτε να εισαγάγετε καταλόγους, αρχεία ή ροές στο Tuniac, να οργανώσετε τα κομμάτια ήχου σε λίστες αναπαραγωγής και, στη συνέχεια, να τα αποθηκεύσετε ή να τα εξαγάγετε.Μπορείτε να εξατομικεύσετε την έξοδο ήχου ρυθμίζοντας τον ισοσταθμιστή με τον τρόπο που προτιμάτε. Επίσης, μπορείτε να κάνετε τα κομμάτια ήχου να διασταυρώνονται, για πιο άνετη αναπαραγωγή.

24.  XiX Music Player


Απλός, δωρεάν, εύκολος στη χρήση μουσικός Player. Υποστηρίζει τις ακόλουθες μορφές αρχείων: MP3, OGG, M4A (χωρίς DRM), AAC, FLAC, OPUS, APE, DFF, WAV. Μπορείτε να ακούσετε και να κάνετε Rip το CD σας σε MP3 ή FLAC. Μπορείτε ακόμη, να κάνετε αντιγραφή DVD κομματιών σε MP3 ή FLAC, να δείτε τα άλμπουμ του καλλιτέχνη από τα τραγούδια και το αντίστροφο, να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις λίστες αναπαραγωγής, να ακούσετε Online ραδιοφωνικούς σταθμούς, να προγραμματίσετε εγγραφές ραδιοφωνικού σταθμού, να δείτε δείτε τους στίχους και τα Covers του CD του τραγουδιού που παίζεται και να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε τυχαία σειρά και επανάληψη.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .