//Add More external stylesheets Easy Context Menu : Προσθέστε χρήσιμες εντολές στο δεξί πλήκτρο του ποντικού σας


Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Easy Context Menu : Προσθέστε χρήσιμες εντολές στο δεξί πλήκτρο του ποντικού σας

read

Το Easy Context Menu είναι μια δωρεάν  εφαρμογή για τα windows που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν και να προσθέτουν πρόσθετες επιλογές στο μενού περιβάλλοντος  όταν κάνουν δεξί κλικ στην Εξερεύνηση των Windows. Το μενού περιβάλλοντος είναι το μενού που εμφανίζεται όταν κάνετε δεξί κλικ  στην επιφάνεια εργασίας των windows.

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε εύκολα να προσθέσετε νέες επιλογές στο μενού περιβάλλοντος, όπως "Copy Path", "Open Command Prompt Here", "Copy to Clipboard" και άλλα. Αυτές οι πρόσθετες επιλογές μπορεί να είναι χρήσιμες για την εκτέλεση ενεργειών γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η εφαρμογή παρέχει  ένα απλό- φιλικό μενού που σας επιτρέπει να προσθέτετε, να επεξεργάζεστε και να αφαιρείτε εύκολα επιλογές από το μενού περιβάλλοντος. Μπορείτε επίσης  να προσαρμόσετε την εμφάνιση του μενού περιβάλλοντος αλλάζοντας τα εικονίδια και το κείμενο για κάθε επιλογή  δημιουργώντας ένα εξατομικευμένο μενού περιβάλλοντος που θα ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Επιπλέον,  παρέχει προηγμένες επιλογές για  έμπειρους χρήστες, όπως τη δυνατότητα προσθήκης επιλογών σε συγκεκριμένους τύπους αρχείων ή φακέλους. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν επιλογές μενού περιβάλλοντος που είναι διαθέσιμες μόνο για συγκεκριμένους τύπους αρχείων ή φακέλους, καθιστώντας το ακόμη πιο ευέλικτο και προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Συνολικά, το Easy Context Menu είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα  να προσαρμόσετε και να βελτιώσετε το μενού περιβάλλοντος  των windows.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Easy Context Menu


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .