//Add More external stylesheets TreeSize Free : Πόσο χώρο καταλαμβάνουν τα αρχεία σας στο δίσκο ;


Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

TreeSize Free : Πόσο χώρο καταλαμβάνουν τα αρχεία σας στο δίσκο ;

read

Το TreeSize Free σας δίνει την απάντηση!  Πρόκειται για ένα εργαλείο διαχείρισης χώρου στο δίσκο για  τα Windows που επιτρέπει στους χρήστες να αναλύουν και να διαχειρίζονται τον αποθηκευτικό τους χώρο στον υπολογιστή τους. Παρέχει μια πλήρη περιγραφή της χρήσης του χώρου στο δίσκο, βοηθώντας τους να εντοπίσουν μεγάλα αρχεία και φακέλους που καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο αποθήκευσης.

Η εφαρμογή προσφέρει μια απλή και διαισθητική διεπαφή, διευκολύνοντας τους χρήστες να πλοηγηθούν και να κατανοήσουν τις πληροφορίες που παρουσιάζονται. Κατά την εκκίνηση του λογισμικού,  μπορείτε να επιλέξετε να σαρώσουν συγκεκριμένες μονάδες δίσκου, φακέλους ή ακόμα και τοποθεσίες δικτύου για να αναλύσουν τη χρήση του χώρου στο δίσκο τους.

Παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση του μεγέθους και της κατανομής των αρχείων και των φακέλων στην επιλεγμένη μονάδα δίσκου ή τοποθεσία. Εμφανίζει πληροφορίες όπως το μέγεθος, το ποσοστό και τον αριθμό των αρχείων και των φακέλων. Τα δεδομένα παρουσιάζονται σε μια ιεραρχική δομή  επιτρέποντας στους χρήστες να ανατρέχουν εύκολα σε συγκεκριμένους φακέλους για να αναγνωρίσουν αντικείμενα που καταναλώνουν χώρο.

Επιπλέον, διαθέτει διάφορες επιλογές ταξινόμησης, επιτρέποντας στους χρήστες να οργανώσουν τις πληροφορίες με βάση το μέγεθος, τον τύπο αρχείου, την ημερομηνία ή άλλα κριτήρια. Αυτό βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν γρήγορα και να δίνουν προτεραιότητα στα αρχεία και τους φακέλους που καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο.

Περιλαμβάνει επίσης μια δυνατότητα αναζήτησης που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν συγκεκριμένα αρχεία ή φακέλους με βάση το όνομα, το μέγεθος, την ημερομηνία ή άλλα χαρακτηριστικά. Αυτό είναι χρήσιμο για τον εντοπισμό συγκεκριμένων αρχείων ή για την εύρεση και τη διαγραφή διπλότυπων ή περιττών στοιχείων.

Συνολικά, πρόκειται για ένα ισχυρό, φιλικό προς το χρήστη εργαλείο διαχείρισης χώρου στο δίσκο για Windows που σας παρέχει μια πλήρη περιγραφή της χρήσης του χώρου στο δίσκο και θα σας βοηθήσει να αναλύσετε και να διαχειριστείτε  αποτελεσματικά τον αποθηκευτικό σας χώρο.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή TreeSize Free


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .